Ακόμη ένα εξαιρετικό deal για τον Παναιτωλικό

Στη Νότιο Κορέα θα συνεχίσει ο Ουίλιαν Μπαρμπόσα και αυτόματα ο Παναιτωλικός άνοιξε ακόμη μία… πόρτα. Τα «καναρίνια» συγκαταλέγονται στις ομάδες που διαθέτουν brand name τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στη διεθνή και ξέρουν να αγοράζουν φθηνά, αλλά να πουλάμε ακριβά. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τον Μαρτίνες να πηγαίνει στον Ολυμπιακό, τον Ουάρντα στον ΠΑΟΚ, τον Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό και τον Μπακάκη στην ΑΕΚ, ενώ προχώρησε και σε εκτός των συνόρων deal. Π.χ. οΡότσα τον Γενάρη συνέχισε στην Λέγκια Βαρσοβίας, πρωταθλήτρια Πολωνίας, ο Ασκες παλαιότερα έφερε χρήματα, ο Ντιέγκο Μπεχαράνο το ίδιο, ακόμη και ο Ροντρίγκεζ πέρσι το καλοκαίρι, που συνέχισε στη Ρίο Αβε.

Οι «κυανοκίτρινοι» με ανάλογες κινήσεις αποτυπώνεται πως μπορούν και αναβαθμίζουν τους ποδοσφαιριστές του, ενώ είναι σημαντικό ως club να ξέρεις να πουλάς. Ολοι το πράττουν.

Μάλιστα το αγωνιστικό «κόστος» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος δεν θα είναι τόσο υψηλό, αφού ο Βραζιλιάνος είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αρα θα «χάσει» μόνο τέσσερα παιχνίδια.

Η ουσία πάντως μετά τη σημερινή συμφωνία που «έσκασε» το πρωί και… έτρεξε πολύ γρήγορα, είναι πως η ομάδα είναι σε θέση να «ψηλώσει» τους ποδοσφαιριστές που παίρνει και την ίδια στιγμή να συνδιαλέγεται με αγορές ανά την υφήλιο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ