Γκολ στο 90′ και… Μαρκόβσκι 2ετίας!

Η… δίψα για συνέχιση συνεργασίας ήταν τόσο δυνατή, ώστε να μην χαλάσει με ένα όχι! Ο λόγος για τον Παναιτωλικό και τον Μάρκο Μαρκόβσκι. Μπορεί το ρεπορτάζ της Τρίτης να έκανε λόγο για… διαζύγιο, αλλά τελικά η ανατροπή ήταν και θεαματική και ευχάριστη.

Οι δύο πλευρές είχαν νέα επαφή, αφού ήταν δεδομένη η εκατέρωθεν επιθυμία να συνεχίσουν και θα συνεχίσουν. Βρέθηκε η χρυσή τομή, όσο αφορά και το οικονομικό σκέλος, αλλά και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου κι έτσι ο Σέρβος πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού στο περσινό πρωτάθλημα, θα συνεχίζει να φοράει τα «κυανοκίτρινα» για τα επόμενα 2 χρόνια.

Έτσι μετά και την κίνηση με τους 2 Πορτογάλους, ο Τίτορμος έβαλε για τα καλά… μπροστά την μεταγραφική μηχανή, ώστε όσο το δυνατό πιο γρήγορο να είναι έτοιμος για την νέα σεζόν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την συνέχιση της συνεργασίας με τον Μάρκο Μαρκόβσκι αναφέρει: «Ο Μάρκο Μαρκόβσκι θα παραμείνει στον Παναιτωλικό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας τη φετινή περίοδο, συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναιτωλικού έως τον Ιούνιο του 2018».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ