Δύο του Παναιτωλικού στην Εθνική

Ο Παναιτωλικός δεν δίνει παίκτες μόνο στις Εθνικές ομάδες των Ανδρών, αλλά και των γυναικών. Οι αθλήτριες του Χάντμπολ Χατζηπαρασίδου και Καρέλα, κλήθηκαν στην Εθνική Γυναικών και σήμερα ταξιδεύουν για το Αμύνταιο, όπου θα πραγματοποιηθεί καμπ προετοιμασίας της Εθνικής έως την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου. Παράλληλα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικές αναμετρήσεις το Ισραήλ την Παρασκευή (18/11, 18:00) και το Σάββατο (19/11, 12:00) στο κλειστό του Αμυνταίου
Ακολούθως την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου η Εθνική ομάδα θα αναχωρήσει με προορισμό την πόλη Σάλα της Σλοβακίας, όπου το διάστημα 25-27 Νοεμβρίου θα πάρει μέρος στον 1ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017 με αντιπάλους κατά σειρά τις Λιθουανία, Σλοβακία και Ουκρανία.
Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Μενέλαος Δανήλος και Αλέξανδρος Ταρινίδης κάλεσαν για την προετοιμασία και τα φιλικά τις παρακάτω 18 αθλήτριες: Κεπεσίδου, Χρυσή, Στουγιαννίδου, Τσάκαλου, Ζυγούρα, Παπανικολάου, Μανιά (ΟΦΝ Ιωνίας), Ράτσικα, Βαφειάδου, Μούρνου, Νούλα, Μάστακα, Τσαουσίδου (ΠΑΟΚ), Χατζηπαρασίδου, Καρέλα (Παναιτωλικός), Γκάτσιου (ΑΕΠ Πανόραμα), Ταϊρίδου (Αμύντας Αμυνταίου), Βασιλειάδου (ΓΑΣ Καματερού).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ