Ελάχιστος ο Πασχαλάκης!

Στο σχόλιό της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ η Θύρα 6 γράφει για όλα. Για ανύπαρκτο πέναλτι, για περηφάνια για την ανεξαρτησία του Συλλόγου, την ανάγκη για μεταγραφές, τους δημοσιογράφους και φυσικά τον Πασχαλάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στον κόσμο μετά το ματς. Δείτε το σχόλιο:

Με ανύπαρκτο πέναλτι – ανέκδοτο βγαλμένο απο παράγκα έχασε χθες ο Παναιτωλικός μας. Η ομάδα προσπάθησε αρκετά, έδειξε πάθος, δημιούργησε φάσεις αλλά στο τέλος της αναμέτρησης ο διαιτητής με μια απερίγραπτη απόφαση, έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα. Άσχετα από αυτό, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην ανάγκη για μεταγραφές, αφού από ένα σημείο και μετά οι παίχτες έμοιαζαν πραγματικά σκασμένοι και με τις τιμωρίες και τους τραυματισμούς που ενδεχομένως υπάρξουν, οι λύσεις όλο και λιγοστεύουν.
 
Μόνο περηφάνια για την γειτονιά μας, για την πόλη μας, για αυτή την ιδέα που ομορφαίνει τις Κυριακές μας. Είμαστε η όαση σε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα, δεν θα αλλάξουμε ποτέ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. ενάντια σε όλους, 92 χρόνια γνήσιας ιστορίας.
 
ΥΓ. 1: Oι δημοσιογραφίσκοι της πλάκας, έπαιξαν για άλλη μια φορά καλά τον ρόλο τους, γενικεύοντας και παρερμηνεύοντας τα πραγματικά γεγονότα, είτε για να πουλήσουν είτε επειδή ο αντιεθνικισμός και ο αντιφασισμός δεν συνάδει με τα σκοτεινά πιστεύω τους.
ΥΓ 2: Στον τερματοφύλακα που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Λεβαδειακό και την Ηλιούπολη, του προτείνουμε αρχικά, να μάθει να αρθρώνει σωστά μια πρόταση και μετά να μιλήσει για τον κόσμο του Παναιτωλικού. Είναι ελάχιστος.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ