Κανένας από τη nova!

Η Θύρα 6 απευθύνει κάλεσμα στους φίλους του Παναιτωλικού να πάνε στο γήπεδο να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: Κανένας από τη Nova! Παράλληλα απευθύνουν πρόσκληση τους οπαδούς του ΠΑΣ να έρθουν αύριο στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα

«ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ! Το πρωτάθλημα δικαστηρίων και νταβατζήδων συνεχίζεται και καλούμε όλο τον Παναιτωλικό κόσμο να απαξιώσει το βρώμικο παρασκήνιο και να στηρίξει την προσπάθεια του Τίτορμου σε ένα κομβικό ματς, απέναντι στο παράρτημα των Ιωαννίνων. Κανένας από την nova! Ο περήφανος και ανεξάρτητος Παναιτωλικός μας, έχει ανάγκη την στήριξή μας περισσότερο από ποτέ.
Ο σύνδεσμος (Ντόβα 1) θα είναι ανοιχτός Παρασκευή από τις 8 το απόγευμα και Σάββατο από τις 11 το πρωί έως 1 για εισιτήρια, συζήτηση και οργάνωση.

ΥΓ. Η αστυνομία για άλλη μια φορά απαγορεύει μετακίνηση οπαδών. Βέβαια όλες τις φορές η απαγόρευση έμεινε στην θεωρία αφού οι οπαδοί όλων των ομάδων που ταξίδεψαν στην πόλη μας, μπήκαν στο γήπεδο χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο καλούμε να κάνουν και τους οπαδούς των Ιωαννίνων. Οι γελοίοι νόμοι τους, σπάζονται με πράξεις και όχι με λόγια. Η απόσταση των δύο πόλεων είναι 2 ώρες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, ελάτε στο Αγρίνιο. Από την πλευρά μας θα εξασφαλίσουμε ότι η θύρα 3 θα παραμείνει άδεια για εσάς».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ