Λέει «ναι»

Ο Παναιτωλικός ήταν από τις πρώτες ομάδες (μαζί με τον Ατρόμητο) που κάλεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης για ενημέρωση του πλάνου αναδιάρθρωσης. Στην Αγρινιώτικη ΠΑΕ θεωρούν ότι σε ένα περιβάλλον απέραντης αδράνειας όλων των φορέων του ποδοσφαίρου, μόνο ο Βασιλειάδης κινείται, οπότε εκφράζουν ανοικτά την ικανοποίησή τους.
Θυμίζουμε ότι ο Παναιτωλικός ήταν η πρώτη ΠΑΕ της Super League που τοποθετήθηκε δημόσια για την ανάγκη να μπουν στο τραπέζι όλα τα ανοικτά ζητήματα, κατηγορώντας την ΕΠΟ για… αφασία και την ίδια τη Λίγκα για ανυπαρξία. Θέση που δικαιώθηκε, καθώς μέσα στο γενικό χαμό δεν έγινε έστω και μία συνεδρίαση για ουσιαστική συζήτηση προβλημάτων που οδηγούν σε αδιέξοδο.
Η Λίγκα ακόμα δεν έχει εκφράσει άποψη. Η ΕΠΟ είναι σαν να μην υπάρχει. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Και ο Βασιλειάδης προσπαθεί να καταθέσει ένα πλάνο που να καλύπτει βασικές ανάγκες.
Οι προτάσεις που έχουν διαρρεύσει μπορεί να έχουν αδυναμίες. Μπορεί να αρέσουν ή όχι. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί κάποιος. Μπορεί, ενδεχομένως, να μην βρουν τη συναίνεση των εμπλεκόμενων και να πεταχτούν στο καλάθι. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι οι μοναδικές που υπάρχουν έως τώρα. Είναι μία αρχή.

Μοιράσου το: