Μια ωραία ημέρα για την ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ένοχος ο Μπέος. Ένοχος ο Τσακογιάννης. Ένοχος ο Κομπότης. Ένοχος ο Μπάκος. Ένοχος ο Μποροβήλος. Και με τη… βούλα πλέον. Η παραπάνω λίστα με παράγοντες του ποδοσφαίρου που κρίθηκαν ένοχοι για το Koriopolis (αφορά το σκάνδαλο στημένων αγώνων από το 2008 έως και το 2011) δεν είναι άγνωστη στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Όπου οικογένεια βάλτε παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φυσικά τον κόσμο. Αυτούς που για χρόνια ολόκληρα μοχθούσαν από τον δύσκολο, τον δύσβατο, τον νόμιμό τρόπο να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στα μεγάλα σαλόνια. Και πολλές φορές η ελπίδα… τσακίζονταν στα βράχια.

Σε οποιαδήποτε κατηγορία. Κυρίως στην «αμαρτωλή Γ΄εθνική». Όχι για αγωνιστικούς λόγους, όχι γιατί ο Παναιτωλικός δεν είχε καλή ομάδα, όχι γιατί χρωστούσε και δεν έπαιζαν καλά οι παίκτες του. Για έναν άλλο πιο… απλό και βρώμικο λόγο.

Γιατί έτσι ήθελαν, έτσι αποφάσιζαν, έτσι όριζαν όλοι οι παραπάνω. Δεν γούσταραν τον Τίτορμο επειδή δεν… έσκυβε κεφάλι, επειδή δεν μπορούσαν να τον βάλουν σε… χειραγωγημένες λίστες, επειδή δεν μπορούσαν να τα «βρουν» με τον Κωστούλα. Επειδή απλά κόντρα στα στημένα τους ο Παναιτωλικός πάλευε μόνος του.

Το πρωινό της 28ης Φεβρουαρίου 2018 ήταν μια ωραία ημέρα για την ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Όλους όσοι πάνω από μια 10ετία προσπαθούσαν και προσπαθούν από οποιοδήποτε μετερίζι για το καλύτερο του συλλόγου.

Γιατί πάντα το δίκαιο κερδίζει, όσα χρόνια κι αν χρειαστεί να περάσουν, όσες πληγές κι αν ανοίξει το άδικο, η μπόχα, η βρωμιά, η… μαφία!

Μοιράσου το:

One Comments

  1. Μπραβο στον κ.Κωστουλα που κρατησε,κρατα και θα συνεχισει να κρατα την ομαδα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ!!
    Μερικοι ζητανε νικες , κυπελα, πρωταθληματα και ανοδους αμεσα……ο κοσμος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ζηταει το πιο απλο πραγμα ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ!!

Comments are closed.