Πάει για πρωτάθλημα

Μπορεί να μην έχει πάρει δημοσιότητα, αλλά αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της επιτυχίας. Το 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, έφτασε στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της χώρας και παίρνει μέρος στο Final Four του Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ξάνθη. Αυτό που δημοσιοποιήθηκε ήταν το ευχαριστήριο του Σχολείου στον Παναιτωλικό και τον πρόεδρό του Γεράσιμο Μπελεβώνη, για τη χορηγία αθλητικού υλικού: «Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕ.Λ. Αγρινίου, οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και οι μαθητές της ομάδας Ποδοσφαίρου του σχολείου μας, που προκρίθηκαν στο final four του σχολικού πρωταθλήματος 2017-2018, σας ευχαριστούν για τη χορηγία του αθλητικού υλικού».

Ο Παναιτωλικός στηρίζει τα Σχολεία σε κάθε ευκαιρία, αλλά αυτή τη φορά είχε έναν επιπλέον λόγο να το κάνει, αφού στην ομάδα συμμετέχουν αρκετά παιδιά των Τμημάτων Υποδομής του: Γιαννακόπουλος, Θώδης, Καββαδίας, Κοντογιάννης, Κωνσταντόπουλος, Μπελεβώνης, Ντόκας.

Το 1ο ΓΕΛ Αγρινίου παίζοντας με τα υπόλοιπα Σχολεία του νομού, κατέκτησε το πρωτάθλημα Αιτωλοακαρνανίας. Στη συνέχεια απέκλεισαν τον πρωταθλητή Άρτας, τον πρωταθλητή Αχαΐας και κερδίζοντας 4-1 στην Τρίπολη τον πρωταθλητή Αρκαδίας, εξασφάλισε την παρουσία του στην τελική φάση της Πανελλήνιας διοργάνωσης που γίνεται στην Ξάνθη. Αντίπαλος στο δρόμο για τον τελικό είναι ο πρωταθλητής Βοιωτίας.

Μοιράσου το:

3 Σχόλια

  1. Post By Νίκος

    Παίζουν τελικό με Ξάνθη αύριο!!!!!!! Κερδίσαμε 3_0 Τα 2 γκολ Γιαννακοπουλος Θανάσης και Καββαδίας!!!

  2. Post By Prwtogelioths

    Το 1ο ΓΕΛ κέρδισε και το ΕΠΑΛ Ζακύνθου με 3-2!!

  3. Το ονομα του προπονητη??? Νταλαπερας Βασιλειος

Comments are closed.