Πήρε τα… μηνύματα από Λίγκα και Νova!

O Παναιτωλικός ήταν κατώτερος των περιστάσεων στη Λάρισα και μοιραία παρά το γεγονός ότι πήρε… κεφάλι στο σκορ, γύρισε στο Αγρίνιο με μια βαριά ήττα. Τα αγωνιστικά αίτια της συντριβής είναι δεδομένα και έχουν αναλυθεί.

Όμως η αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς έχει και μια άλλη ανάγνωση. Το… μαύρο πρόβατο της κατηγορίας, η ομάδα που δεν συμβιβάζεται, η ομάδα που σηκώνει κεφάλι απέναντι στην Nova, η ομάδα που έχει άποψη για το χάλι της Σούπερ Λίγκας και το εκφράζει με ανακοινώσεις της πρέπει να τιμωρηθεί. Πρέπει να γίνει σαν τα… φερέφωνα της κατηγορίας, σαν τις ομάδες-πιόνια με τους δανεικούς και τα yes men!

Η διαιτησία Σκουλά από την μία και η μετάδοση της Nova από την άλλη ήταν το ηχηρό μήνυμα που στάλθηκε προς τον Παναιτωλικό.

Μια ανύπαρκτη κόκκινη στον Πάουλο μόλις στο 23′ σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ένα πέναλτι που «κατάπιε» στο 87′ για να μη… γίνει η στραβή και ένα… ριπλέι από τα βάθη του Arena έτσι ώστε να μην δει κανείς το διαιτητικό λάθος και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δεδομένα και στα άλλα 3 ματς που απομένουν θα δούμε τέτοιες… ομορφιές. Υπομονή πρέπει να έχουν όλοι στον Τίτορμο, ομάδα, διοίκηση, κόσμος για να αντέξουν!

Μοιράσου το:

3 Σχόλια

  1. Post By Αντρέας

    Δεν έχουμε ομάδα αδερφεεεεεε!

  2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
    Το γεγονός ότι δεν παίζεις καλά, δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν διαιτητή και σε καμία nova να μην σε σέβονται.

  3. Post By Χόρχε Παριος

    Εάν ήθελαν να μας τελειώσουν θα το είχαν κάνει όπως το κάναν την πρώτη χρονιά (2011- 2012 ) στην σούπα λιγδα…..Το καλό είναι ;;;;;; ότι τα σφυρίγματα άλλαξαν όταν είχαμε εξασφαλίσει την κατηγορία.

Comments are closed.