«Πνίγηκε» από τον ΠΑΟΚ!

Το «πάλεψε» σε ένα «βαρύ» γήπεδο, αλλά τελικά ο Παναιτωλικός έχασε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ και πλέον έγινε πάρα πολύ δύσκολη η υπόθεση πρόκριση στα προημητελικά του Κυπέλλου. Τα «καναρίνια» με πολλές αλλαγές ξεκίνησαν καλά το ματς, απείλησαν με τους Μύγα και Μουνιός και στο πρώτο ημίχρονο «στέρκονταν» θετικά.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός κύλησε σε ανάλογο τέμπο. Το παιχνίδι παρά την κακοκαιρία είχε ρυθμό, αλλά όχι πολλές φάσεις. Στο 77′ ο Κίτσιου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού και από κοντά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ουσιαστικά το παιχνίδι «τελείωσε» εκεί και στο 84′ ο Αθανασιάδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι – καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μυστακίδη από τον Μύγα – διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (87′ Μιχάι), Μάκος, Κουτρομάνος, Ρότσα (70′ Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο (76′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μουνιόθ, Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζά, Λέοβατς, Τσίμιροτ (89′ Κάνιας), Πέλκας (63′ Κάτσε), Σάκχοφ, Κίτσιου, Μυστακίδης, Κουλούρης (46′ Αθανασιάδης).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ