Σίγουρα με δικέφαλο, αλλά πού;

Όλες οι πλευρές θέλουν να βρεθεί λύση και επιτέλους να αρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτό φάνηκε από την συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Κοντονή και τις γενικότερες διεργασίες που γίνονται. Αν δεν προκύψει κάποια νέα εμπλοκή, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε σέντρα. Το ερώτημα που παραμένει είναι με ποια αγωνιστική θ’ αρχίσει η Σούπερ Λιγκ. Οι ομάδες θέλουν να αρχίσει με την 1η. Η nova με την 3η. Και όπως σας αποκαλύψαμε από το Σάββατο, πιέζει απειλώντας ότι θα ενεργοποιήσει ρήτρα 5,6 εκ. ευρώ!

Η απειλή αυτή ίσως κάνει τις ομάδες να αναθεωρήσουν και να δεχτούν τελικά την πρόταση του συνδρομητικού καναλιού. Μέχρι το μεσημέρι θα πάρουν την τελική απόφαση, αφού δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Μέσα στη μέρα πρέπει να καταλήξουν και να οριστούν τα παιχνίδια.

Στον Παναιτωλικό ξέρουν ότι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος θα είναι με αντίπαλο… δικέφαλο. Αν ξεκινήσει με την 1η αγωνιστική θα πάει στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Αν ξεκινήσει με την 3η θα πάει στην Τούμπα να αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ. Ως το βράδυ θα ξέρει προς τα που θα κατευθυνθεί…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ