Στην Κορέα ο Ουίλιαν!!!

Ο Ουίλαν Μπαρμπόσα αποτελεί από σήμερα παρελθόν για τον Παναιτωλικό! Ο σκόρερ του 5ου γκολ της χθεσινής νίκης έλυσε το συμβόλαιό του και φεύγει για την Κορέα. Συγκεκριμένα παραχωρείται στην
F.C. Gwangju η οποία κατέθεσε πρόταση αγοράς του, με ανταλλάγματα που προφανώς ικανοποίησαν τους Αγρινιώτες. Πριν λίγο ανακοινώθηκε η παραχώρησή του, με δήλωση του Βραζιλιάνου:

Αναφέρει:

Ανακοινώνεται η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Ουίλιαν Μπαρμπόσα στην F.C. Gwangju, ομάδα της Ν. Κορέας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στον Παναιτωλικό και να ευχηθούμε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Σε δήλωσή του τονίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να φορέσω τη φανέλα του. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου έδειξε όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως άνθρωπο.  Όλοι ήταν δίπλα μου στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τεχνικό διευθυντή  Μάκη Μπελεβώνη και τον πρόεδρο Γεράσιμο Μπελεβώνη, που ήταν κοντά μου σε ότι χρειάστηκα. Όπου και να είμαι θα παρακολουθώ τον Παναιτωλικό, γιατί το διάστημα που πέρασα με έκανε να αγαπήσω αυτή την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού και τον κόσμο του. Εύχομαι να ζήσουν μεγάλες επιτυχίες».

Μοιράσου το: