Το καθιερωμένο φιλικό

Όσες φορές έχει πάει για προετοιμασία στο Καρπενήσι, ο Παναιτωλικός έχει καθιερώσει να δίνει φιλικό με ομάδα επιλέκτων. Το ίδιο θα κάνει και αύριο. Αυτή τη φορά εκτός από την ευκαιρία για ξεμούδιασμα για τους παίκτες του Μάκη Χάβου, η φιλική αναμέτρηση θα έχει κι άλλο σκοπό, αφού θα τιμηθεί η μνήμη του 18χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Γιώργου Γιόγιου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της τονίζει:

Προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο έγινε το πρωί. Το απογευματινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση με μπάλα, ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και στατικές φάσεις.

Αύριο Κυριακή και ώρα 17.15 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει σε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα ομάδα Επιλέκτων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η φιλική αυτή αναμέτρηση γίνεται με πρωτοβουλία του Αίολου, με συνδιοργανωτές την ΕΠΣ Ευρυτανίας, τον Παναγραφιωτικό, την Ακαδημία Καρπενήσι 2002 και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Γιόγιου που διετέλεσε ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας, του ΑΠΟΚ του Παναγραφιωτικού και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 18 ετών.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ