“Άσφαιρος” ο Παναιτωλικός

«Άσφαιρος» έμεινε ο Παναιτωλικός στο αποψινό φιλικό με την Παναχαϊκή. Ο Δέλλας ξεκούρασε αρκετούς βασικούς και επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά, μεταξύ αυτών και τον Μάζουρεκ, που έχασε μέρος της προετοιμασίας λόγω του τραυματισμού του και χρειάζεται να βρει ρυθμό.

Τερματοφύλακας ήταν ο Γιαννακόπουλος, στο κέντρο της άμυνας ο Μιχάι και ο Χαντάκιας, δεξιά ο Μπελεβώνης και αριστερά ο Ρότσα. Στο κέντρο αγωνίστηκαν ο Βασιλούδης με τον Λιάβα και μπροστά τους ο Μάζουρεκ. Δεξιά στην επίθεση ο Κόκκορης, αριστερά ο Παρράς και στην κορυφή ο Βακράκος.

Οι κυανοκίτρινοι είχαν διάθεση και πρωτοβουλίες στο παιχνίδι τους αλλά δεν μεταφράστηκαν σε ευκαιρίες, αφού η Παναχαϊκή προσπάθησε και πέτυχε σε μεγάλο βαθμό να κλείσει τους χώρους. Η καλύτερη στιγμή ήταν από στημένη φάση στο 13’, με τον Μάζουρεκ να εκτελεί φάουλ στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε σουτ του Αργεντινού στο επόμενο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν την καλύτερη, όταν μετά από λάθος του Βασιλούδη, ο Ελευθεριάδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 18’.

Στην ανάπαυλα έγιναν μόλις τρεις αλλαγές (η Παναχαϊκή άλλαξε ενδεκάδα) και ακολούθησαν οι υπόλοιπες μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, χωρίς να αλλάξουν και τη μορφή του. Στο 61’ ένα καλό σουτ του Τσοκάνη έδιωξε δύσκολα ο (γνωστός από το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό) τερματοφύλακας Κολοβούρης, ο οποίος στις καθυστερήσεις κράτησε το μηδέν στην πιο χαρακτηριστική ευκαιρία του αγώνα, σε κοντινό δυνατό σουτ του Αγρόδημου μετά από γύρισμα του Ντίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος (65’ Θεοδωρόπουλος), Μιχάι (46’ Μαλής), Χαντάκιας (59’ Γιαννιώτης Δ.), Μπελεβώνης (81’ Μαρινάκης), Ρότσα (46’ Τσοκάνης), Βασιλούδης (59’ Τσιγγάρας), Λιάβας (59’ Νταλακούρας), Μάζουρεκ (46’ Αγρόδημος), Κόκκορης (65’ Ντίας), Παρράς (65’ Μανά), Βακράκος (81’ Πάουλο).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταυρόπουλος, Πλέγας, Ελευθεριάδης, Καρατσνάκοφ, Κυνηγόπουλος. Στο β’ αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Ντάσιος, Πατάπης, Πολίμος, Κολ, Κοτσώνης, Μουστακόπουλος, Παπατόλιος, Μασούρας, Αντωνακόπουλος, Μαυριάς.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ