Έρχονται δύο μεταγραφές

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον Παναιτωλικό έχουν πιάσει δουλειά για την ενίσχυση της ομάδας. Προτεραιότητα έχει μπει στην απόκτηση δύο παικτών, ενός κεντρικού μέσου και ενός επιθετικού. Πρόκειται για θέσεις που “πονάνε” λόγω την τραυματισμών που υπάρχουν, οπότε η ενίσχυση είναι δεδομένη.

Το κενό που δημιουργήθηκε στο κέντρο με την απουσία για μεγάλο διάστημα των δύο βασικών Έρικσον – Πάουλο, καλύφθηκε με το παραπάνω από τους Λουσέρο – Ντίας, αλλά δεν μπορεί να τελειώσει τη σεζόν η ομάδα μόνο με αυτό το δίδυμο. Και οι δύο είναι στο όριο των καρτών (από τρεις), ενώ χρειάζονται και ανάσες. Ο Πάουλο αναμένεται να επιστρέψει μέσα στον Γενάρη, όμως θα χρειαστεί χρόνο να ξαναβρεί ρυθμό. Ο Έρικσον έχει ακόμα… ζητηματάκια, οπότε η επανεμφάνισή του καθυστερεί. Μετά τον τραυματισμό του Καμαρά, που θα ξαναπαίξει στο επόμενο πρωτάθλημα, επιτακτική είναι η ανάγκη για την απόκτηση φορ.

Κάνοντας προσθήκες σε αυτές τις δύο θέσεις, αυτόματα αυξάνουν οι επιλογές σε όλες τις γραμμές. Ο Ντίας μπορεί να επιστρέψει στο δεξί άκρο της επίθεσης, όπως και ο Μοράρ που τον είδαμε να αγωνίζεται κάποιες φορές και αριστερά. Για την άμυνα δεν φαίνεται να υπάρχουν μεταγραφικές σκέψεις. Το δίδυμο Άργκους – Μαλή πάει πολύ καλά και ο Χαντάκιας όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Μην ξεχνάμε ότι επιστρέφει και ο Μιχάι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προπονείται με την ομάδα. Τα άκρα είναι καλυμμένα με Μαρινάκη – Λιάβα δεξιά και Τσοκάνη – Ρότσα αριστερά.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ