Έτσι θα γίνει

Το γήπεδο Παναιτωλικού χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα της Ελληνικής περιφέρειας. Με τα έργα που θα γίνουν στη μικρή κερκίδα (επέκταση άνω διαζώματος, χώρος πρόσβασης ΑΜΕΑ, σκέπαστρο), κάτω από το πέταλο (αίθουσα εκδηλώσεων και άλλοι χώροι) και στην πρόσοψή του στην οδό Προυσιωτίσσης, ανεβαίνει… επίπεδο. Όμως, η κορυφαία απ’ τις παρεμβάσεις που μπήκε σ’ αυτό το “πακέτο” έργων, είναι η δημιουργία και η λειτουργία Μουσείου. Όχι ένας χώρος που απλά θα εκθέτει κάποια αναμνηστικά της 93χρονης ιστορίας του Συλλόγου (όπως έχουν κάποιες ομάδες), αλλά ένα σύγχρονο Μουσείο, επισκέψιμο από μικρούς και μεγάλους, το οποίο θα αποτελέσει σταθμό για τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο, καθώς δεν υπάρχει άλλο τέτοιο στην Ελλάδα. Όλα αυτά, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ θα παρουσιαστούν σύντομα.

Πριν δημοπρατηθούν τα έργα και πολύ καιρό πριν μπουν τα συνεργεία -ξανά- στο γήπεδο, ο Παναιτωλικός ετοίμασε και παρουσιάζει την πρότασή του για τα επόμενα βήματα! Κατέθεσε πρόταση για την ανάπλαση της περιοχής γύρω από το γήπεδο, το οποίο δεν θα είναι απλώς το γήπεδο της ομάδας της πόλης, αλλά σήμα κατατεθέν της!!!

Για φανταστείτε λίγο (παίρνοντας μια ιδέα και από την πρόταση που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ) την εικόνα του, αν προχωρήσει και αυτό το έργο. Την ενοποίηση του χώρου που υπάρχει ανάμεσα στο γήπεδο και το Πάρκο, στον οποίο μεσολαβούν Μουσείο, Βιβλιοθήκη, Γλυπτοθήκη και το σχολικό συγκρότημα με τα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια. Δεν αλλάζει (προς το καλύτερο) το γήπεδο, αλλάζει το Αγρίνιο!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ