«Ανούσιος» και ήττα στη Λάρισα (1-0)

«Αοσμος» και με ανούσια κατοχή μπάλας παρουσιάστηκε ο Παναιτωλικός στη Λάρισα, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕΛ.

Ο Τραϊανός Δέλλας σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική προχώρησε σε μία αλλαγή, καθώς ο Χαντάκιας αντικατέστησε τον Αργκους στο κένρο της άμυνας. Ετσι είχε τον Κυριακίδη στο τέρμα, τους Μαρινάκη, Μιχάι, Χαντάκια, Τσοκάνη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ερικσον, Μάρκος Πάουλο στο «6» και «8» αντίστοιχα, τους Ουίλιαν, Ντίας στα άκρα τον Μάζουρεκ οργανωτή και τον Μοράρ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′,όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πίτι, η άμυνα δεν έδιωξε σωστά, υπήρξε νέο γέμισμα του Ισπανού, η μπάλα στρώθηκε τότε στον Μιλοσάβλιεβιτς που σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Χαντάκια, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη. Αυτόματα τα δεδομένα της αναμέτρησης άλλαξαν και οι «βυσσινί» πήραν ψυχολογία. Την ίδια στιγμή οι «κυανοκίτρινοι» έδειχναν… υπνωτισμένοι και «μπλοκαρισμένοι» από το 3-5-2 των «βυσσινί». Μόλις από το 20′ και μετά άρχισαν να παίρνουν τον έλεγχο, αλλά μέχρι την ανάπαυλα δεν έβγαλαν κάποια μεγάλη φάση. Παρότι το ημίχρονο τους βρήκε με κατοχή μπάλας 69% και τελικές 4 έναντι 2, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Κρίστινσον.

Το δεύτερο μισό κύλησε σε ανάλογο τέμπο. Τα «καναρίνια» αν και κρατούσαν μπάλα, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις και απείλησαν μόνο με τα μακρινά σουτ των Μιχάι και Μάρκος Πάουλο. Αντίθετα η ΑΕΛ απώλεσε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 61′ με τον Ντέλετιτς και στα τελευταία λεπτά διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι.

,ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπάλλας (68′ Κοέφ), Πίτι (75′ Μορσί), Κούνιτς (90’+2’΄Γρομητσάρης).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Χαντάκιας (72′ Λουσέρο), Μιχάι, Τσοκάνης, Ερικσον, Μάρκος Πάουλο, Ουίλιαν (61′ Καμαρά), Ντίας, Μάζουρεκ (78′ Μανά), Μοράρ.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ