Απάντησαν στους Warriors

Απάντηση στην ανακοίνωση των Warriors, έδωσε ο ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία αναφέρει:

«Στις 25/04/2018 δημοσιοποιήθηκε μια ανακοίνωση-επιστολή η οποία ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΠΑΔΩΝ ανά την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και ο δικός μας. Η ανακοίνωση αυτή λοιπόν, για όσους έχουν ασθενή μνήμη, είχε αποδέκτη τον υφυπουργό αθλητισμού Βασιλειάδη και δήλωνε ρητά και κατηγορηματικά μεταξύ άλλων, πως είμαστε κάθετα αντίθετοι στο παράλογο και αντιδημοκρατικό μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών.

Ίσως μερικοί να πιστεύουν πως αυτές οι κινήσεις γίνονται για εντυπωσιασμό, για like, για να βγουν από την αφάνειά τους, για ιντερνετικά respect κτλ. Ίσως πάλι να θεωρούν πως τα λόγια υπερβαίνουν των πράξεων κι έτσι »τραγουδούν» αβίαστα και ανέξοδα. Για εμάς αυτές οι κινήσεις αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα και γίνονται οδηγός για το μέλλον και πόσο μάλλον για τις πράξεις μας.

Όταν λοιπόν μας κοινοποιήθηκε η πρόθεση για την ενέργεια αυτή και ρωτηθήκαμε αν θα την συνυπογράφαμε, νιώσαμε αμέσως πως επιτέλους βρέθηκε τρόπος να ειπωθεί μαζικά κάτι που εμείς λέγαμε και πράτταμε από καιρό. Έτσι λοιπόν και αφού το συζητήσαμε και είδαμε πως μιλάει στις καρδιές μας, την συνυπογράψαμε ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και φτάσαμε στο σήμερα … ένα σήμερα που μας βρίσκει να »πρέπει» να »απολογηθούμε» και να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες σε πραγματικά … κάποιους. Εν ολίγοις αυτοί οι κάποιοι, με μία ανακοίνωση πονηρού συντακτικού μας ταυτίζει με την ΠΑΕ, μας χρεώνει συναίνεση στις αποφάσεις της , μας κουνάει το δάχτυλο και μας κάνει μαθήματα οπαδισμού φιλοδοξώντας να κερδίσει πόντους στη πλάτη μας.

ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ….!!!

Δεν έχει σημασία να αναφέρουμε πόσες φορές σπάσαμε απαγορεύσεις και φέραμε κόσμο και πήγαμε και εμείς γιατί πολύ απλά δεν είναι ούτε για διαφήμιση ούτε για τα »φώτα της μόδας». Έχει όμως σημασία να αναφέρουμε, για να μαθαίνετε κιόλας, πως αυτές οι κινήσεις του σπάσιμου της απαγόρευσης δεν γίνονται με δημοσιοποιημένες ανακοινώσεις σε facebook και σε ιστοσελίδες αλλά με »ξήγες» σοβαρές και χωρίς τυμπανοκρουσίες . Όλα τα άλλα είναι να΄χαμε να λέγαμε και πολύ θόρυβος για το τίποτα … τσάμπα μάγκες λοιπόν με μεγάλο και »ανέξοδο» στόμα.

Ήρθατε πέρυσι … κάνατε το κομμάτι σας … επιστρέψατε και ουκ ολίγα εισιτήρια από όσα πήρατε αρχικά … πανηγυρίσατε σαν τρελοί την επιτυχία του X και όταν έφτασε η ώρα να έρθουμε εμείς … ξαφνικά εμφανίστηκαν αστυνομίες, ΠΑΕ, Βασιλειάδης, απαγορεύσεις και χαζές-ανούσιες ανακοινώσεις ξεπλύματος από μεριά σας. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε πρώτα στη δικιά σας ΠΑΕ ποιος υπέγραψε και τι ακριβώς υπέγραψε κατά την παραλαβή της θύρας 7 στα Γιάννενα στο ματς του περσινού πρώτου γύρου.

Και για να ξεκαθαρίζουμε την κατάσταση με εσάς τους κωλοτούμπες, να ξέρετε πως εμείς δεν έχουμε κοντή μνήμη, απλά δε βρίσκουμε κανένα λόγο να ασχολούμαστε με τη πάρτη σας και το εκμεταλλευόσαστε λέγοντας κάθε τόσο ψέμματα και »παχιές» κουβέντες.
Ας θαυμάσει λοιπόν ο κόσμος κάποιους αλληλέγγυους και οπαδούς με συνείδηση στην ανακοίνωση που είχαν βγάλει τον Ιούλιο του 2016 σχετικά με τη πιθανότητα να χρησιμοποιήσει η ομάδα μας το γήπεδο του Αγρινίου για τον ευρωπαικό της αγώνα.

»…από τους ανεπιθύμητους Γιαννιώτες…» , »… Ούτε είχαμε ούτε θα έχουμε ποτέ καλές σχέσεις οπότε όσοι έρθουν να μην περιμένουνε σεβασμό και φιλοξενία…» ,»…δίνετε το σπίτι της να φιλοξενηθούνε μισητοί αντίπαλοι…» κτλ …

ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ!!

Σας λυπόμαστε πάντως γιατί πραγματικά χάσατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ίσως για μοναδική φορά στην ιστορία σας ευρωπαικό ματς Europa League στην έδρα σας. Βγάλτε τώρα να την μετρήσετε … την οπαδική σας αλληλεγγύη να δούμε πόσο την έχετε και βγάλτε μια ανακοίνωση να μας ενημερώσετε … ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

ΥΓ1: Θα ήταν τίμιο και πάνω απ’ όλα ενθαρρυντικό για μας, αν μερικοί έδειχναν το ανάλογο ενδιαφέρον για όσα γίνονται και στα δικά μας μέρη με κόσμο κομμένο απο το γήπεδο και με στοχοποιήσεις και ρουφιανέματα οπαδών μας. Προς το παρόν τάσσονται αβλεπεί στο πλευρό των πονηρών μοδάτων, δίνοντας συμβουλές ως κατέχοντες το οπαδικό εγχειρίδιο και αλάθητο. Δε ζητάμε »ελεημοσύνη», ούτε θεωρούμε πως δίνουμε για να παίρνουμε. Μπορούμε και τα φέρνουμε βόλτα μόνοι μας απλά να ξέρουν πως αυτό το επιλεκτικό και όψιμο ενδιαφέρον τους, το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι like και ανούσια »μπράβο μάγκες» στο ίντερνετ. Ας μη βιάζονται λοιπόν να πάρουν θέση και ας μάθουν πως δεν είναι όλα παντού και πάντα το ίδιο.

ΥΓ2: Σε άλλα και »παχιά» νέα, σας ενημερώνουμε πως όσο είναι το Γιάννενα – Αγρίνιο είναι και το Αγρίνιο – Γιάννενα και πως η θύρα 7 στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ είναι άδεια. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΥΓ3: Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί σας.-

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ