Από κυνηγός, κυνηγημένος…

Τον Παναιτωλικό των προηγούμενων χρόνων, κυρίως μετά την επιστροφή του στη Super League το 2013, τον θυμόμαστε να μπαίνει στο γήπεδο φουριόζος από το πρώτο λεπτό. Και η πίεσή του στον αντίπαλο να είναι ασφυκτική. Φέτος οι ομάδες που ήρθαν στο Αγρίνιο τον κάνουν να ασφυκτιά εκείνος. Και στα περισσότερα ματς να κυνηγάει το σκορ που διαμορφώνεται σε βάρος του.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Ντιγκινί στο 33’. Η Ξάνθη έβαλε δύο γκολ στο δεκάλεπτο (4’ και 8’) με τον Μπρίτο κι ένα ακόμα στο 36’ με τον Γέντρισεκ. Ο Ολυμπιακός στο 6’ με τον Φορτούνη. Δηλαδή, ο Παναιτωλικός δέχτηκε τρία γκολ με το καλημέρα (από το 4ο έως το 8ο λεπτό) και δύο μετά το ημίωρο. Προσθέστε και δύο με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, από τον Νιάς του Λεβαδειακού στο 47’ και από τον Λεοζίνιο της Λάρισας στο 49’.

Το άλλο κακό διάστημα είναι το δεκάλεπτο 60’-70’ με τέσσερα γκολ, που πέτυχαν ο Ντάουντα του Ατρόμητου (69’), ο Αλμπάνης του Απόλλων (60’), ο Φορτούνης (62’) και ο Ανσαριφάρντ (66’) του Ολυμπιακού. Και το Σάββατο μπήκε το πρώτο από τον Τζούρτζεβιτς του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις.

Από τα εφτά παιχνίδια που έδωσε στο Αγρίνιο, κέρδισε μόλις δύο. Και στα δύο πήρε προβάδισμα 2-0. Με τον Παναθηναϊκό (19’ Μάζουρεκ – 65’ Κλέσιο) και με τη Λάρισα (12’ Μοράρ – 34’ Μάζουρεκ).

Αν υπολογίσουμε το σύνολο του χρόνου που ήταν μπροστά στο σκορ δίνει περίπου δύο 90λεπτα. Με τον αντίπαλο να προηγείται ή σε ισοπαλία, τα 90λεπτα είναι πέντε!

Η ζυγαριά των τερμάτων στην έδρα του γέρνει στο «κατά». Σημείωσε 10, δέχτηκε 12. Το ίδιο και τα αποτελέσματα: 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ