Απ’ την τρικυμία στον τυφώνα…

Όπως τελείωσε τον αγώνα με τον Αστέρα άρχισε τον χθεσινό στη Ν. Σμύρνη ο Παναιτωλικός. Η τρικυμία στην άμυνα έφερε την ισοφάριση των Αρκάδων στο 93’. Μόλις 65 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη ήρθε ο… τυφώνας στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Με έξι παίκτες στη μικρή περιοχή και χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, στην εκτέλεση του κόρνερ δεν διώχνει κανείς (και κυρίως ο Κυριακίδης). Το 1-0 είναι φυσικό επακόλουθο.

Στο 4.20’’, ο Πανιώνιος κερδίζει πλάγιο και δύο παίκτες είναι κοντά σ’ αυτόν που εκτελεί, ενώ όσοι είναι στην περιοχή… κοιτάνε αλλού. Ο Μασούρας παίρνει τη μπάλα γυρίζει στον Κόρμπο που ανάμεσα σε έξι αμυντικούς κοντρολάρει και πλασάρει σαν σε προπόνηση. Σκορ 2-0 και… άντε γεια.

Λεπτομέρεια: Και ο δύο επιθέσεις ξεκίνησαν από αβίαστα λάθη ενώ ο Παναιτωλικός είχε κατοχή μπάλας στη μεσαία γραμμή.

Με τέτοια αμυντική συμπεριφορά δεν πας πουθενά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ψάξτε να βρείτε πόσες φάσεις δημιούργησε ο Παναιτωλικός. Ούτε με τον Αστέρα, ούτε με τον Κισσαμικό, ούτε με τον Πανιώνιο υπάρχει σοβαρή ευκαιρία. Τρία ματς σε οχτώ μέρες, που αν εξαιρέσεις το γκολ του Μοράρ από καραμπόλα και το δοκάρι στην κεφαλιά του Χαντάκια στα Χανιά, δεν κατάλαβαν οι αντίπαλοι τον Παναιτωλικό. Ειδικά χθες με σκορ 3-0 από το 27′ να μην κάνει ούτε μία ευκαιρία;

Δυστυχώς για τον Παναιτωλικό, αυτά δείχνουν ότι έχει μεγάλο πρόβλημα.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ