Αυτή τη φορά… διαζύγιο

Τον προηγούμενο μήνα το διαζύγιο ανακοινώθηκε, αλλά μετά από λίγες ώρες το πήραν πίσω. Μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από το Πευκοχώρι, ΑΟ Αγρινίου και Χρήστος Μυριούνης το πήραν απόφαση. Με 2 νίκες και 5 ήττες έως τώρα, κάτι έπρεπε να γίνει. Και έγινε:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο ΜυριούνηΟ φίλος Χρήστος Μυριούνης κατάφερε να καθιερώσει την ομάδα στη Β΄ Εθνική έχοντας συνεχώς ανοδική πορεία και την έφερε μια ανάσα από την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως επιθυμούσαμε τη φετινή χρονιά και ήρθε η απόφαση να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.

Φίλε Χρήστο ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου στην ομάδα μας αυτούς τους 27 μήνες που κάθισες στον πάγκο και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής σου καριέρας».

Ο Χρήστος Μυριούνης έγραψε στο Fb:

«Τελικά δεν μπόρεσα να αλλάξω την κατάσταση και για αυτό για το καλό της ομάδας πρέπει να αποχωρήσω… Ευχαριστώ τον κόσμο του Αγρινίου για την αγάπη που έλαβα αυτά τα δυόμιση χρόνια που βρέθηκα στην πόλη και τους Κώστα Τσιαμάκη και Περικλή Γερμανό για… Όλα… Αυτοί ξέρουν…».

Η αντικατάσταση θα είναι άμεση. Ο Παναγιώτης Αμοιρίδης που πέρσι ήταν στον πάγκο του Ερμή Λαγκαδά, αναμένεται στο Αγρίνιο να πιάσει δουλειά.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ