Αφήνει πολλές υποσχέσεις

Αν η σημερινή εμφάνιση του Παναιτωλικού κόντρα στη Περούτζια είναι ένα «μήνυμα» του τι να περιμένουμε τη νέα σεζόν, τότε τα «καναρίνια» βαδίζουν σε σωστό δρόμο. Μπορεί να έχασαν με 1-0 μετά από γκολ του Γκαμπέρτι στο 85′, ωστόσο έκαναν μακράν τη καλύτερή τους εμφάνιση επί ιταλικού εδάφους και βάση εικόνας και ευκαιριών θα έπρεπε να είχαν κερδίσει μίνιμουμ 4-1! Παρότι η αναμέτρηση έγινε σε ένα «βαρύ» τερέν λόγω της βροχής που έπεφτε, που ήταν μικρό σε διαστάσεις, ενώ οι Ιταλοί έριχναν πολλές… κλωτσιές. Με την ανοχή της διαιτησίας.

Ο Γιάννης Ματζουράκης ξεκίνησε το παιχνίδι με διάταξη 4-2-3-1 και στο πρώτο ημίχρονο τα «καναρίνια» είχαν την υπεροχή και απείλησαν με τους Τσοκάνη (21′), Κούσα (22′) και Παπάζογλου (27′). Σε αυτό το διάστημα ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης η τετράδα της άμυνας, οι Παπάζογλου, Μάκος μπροστά από τα στόπερ, ο Φερέιρα «δεκάρι», οι Ουάρντα, Μουνιός στα άκρα και ο Τομανέ στη κορυφή της επίθεσης.

Στο δεύτερο μισό και με την είσοδο των Μάρκος Πάουλο αντί του Μάκου και του Μαρκόφσκι αντί του Φερέιρα, ο Παναιτωλικός άλλαξε τη διάταξη σε κλασικό 4-4-2. Τότε στο γήπεδο υπήρξε… κατηφόρα. Σε αυτό το διάστημα οι Ουάρντα (48′), Τομανέ (64′, 65′), Παπάζογλου (66′), Μαρκόφσκι (67′, 80′) και Ροντρίγκες (68′, 69′) απώλεσαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ εκείνο που σημείωσε ο Ρόσα στο 75′ κακώς ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Έτσι στο τέλος ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου και ο Παναιτωλικός «πλήρωσε» τις πολλές χαμένες του ευκαιρίες. Ωστόσο το γκολ θα έρθει και η εικόνα της ομάδας ήταν σήμερα πάρα, μα πάρα πολύ καλή.

Η σύνθεση του Παναιτωλικού: Κυριακίδης (46′ Κριστιάνο), Μύγας (73′ Κουτρομάνος), Τσοκάνης, Κούσας, Ροντρίγκες (82′ Χαντάκιας), Μάκος (46′ Πάουλο), Παπαζογλου, Φερέιρα (46΄Μαρκόφσκι), Ουάρντα (58′ Ρότσα), Μουνιός (73′ Κλέσιο), Τομανέ (85′ Παπουτσογιαννόπουλος)

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ