Γκολ στην Αγγλία ο Λιάβας

Ο Γιώργος Λιάβας με γκολ που πέτυχε στο 34′ άνοιξε το δρόμο της νίκης στην Εθνική Νέων, η οποία κέρδισε τη διοργανώτρια Αγγλία στο Saint George’s Park του Μπέρμιγχαμ, στην 2η αγωνιστική της φάσης elite και πλέον ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Το Εθνικό μας συγκρότημα προηγήθηκε με τον 18χρονο παίκτη του Παναιτωλικού στο 43′ και έκανε το 2-0 με τον Διαμαντή στο 69′. Οι Άγγλοι, που θεωρούταν φαβορί της διοργάνωσης, έχασαν πέναλτι (το απέκρουσε ο Νικοπολίδης) και μείωσαν με νέο πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Αντζουλάς, Εμμανουηλίδης (87’ Γκαργκαλατζίδης), Μελιόπουλος, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μπότος, Σέχου (53’ Τσαούσης), Λιάβας (64’ Βιταλιώτης).

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής ήταν Αγγλία – Τσεχία 4-1 και Ελλάδα – Δανία 2-2, ενώ αυτή την ώρα παίζουν για τη 2η αγωνιστική Τσεχία – Δανία. Την Τρίτη (26/3) παίζουν Δανία – Αγγλία και Τσεχία – Ελλάδα, οπότε με νίκη η Εθνική μας προκρίνεται στην τελική φάση

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ