Δεν άξιζε να χάσει (2-1)

Σαν ίσο προς ίσο «κοίταξε» σήμερα ο Παναιτωλικός τον ΠΑΟΚ, αλλά έχασε με 2-1 στο Αγρίνιο σε ένα ματς που άξιζε κάτι παραπάνω. Τα «καναρίνια» για περισσότερη από μία ώρα παιχνιδιού ήταν καλύτερα, δεν δέχονταν φάσεις και έλεγχαν τον ρυθμό, όμως ένα ολιγόλεπτο «μπλακ άουτ», τους οδήγησε στην ήττα.

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε με τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Μαλή, Μιχάι, Αμαράλ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μάρκος Πάουλο, Τσιγγάρα στον άξονα, τους Ντίας, Μανά στα άκρα, τον Μάζουρεκ «οργανωτή» και τον Μπαϊροβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «κυανοκίτρινοι» πήραν… άριστα. Εδωσαν έξυπνα χώρο, έκλεισαν διαδρόμους και όχι μόνο δεν απειλήθηκαν, αλλά ήταν εκείνοι που στο 15′ «άγγιξαν» το γκολ, όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Μάρκος Πάουλο, μετά από κόρνερ του Μάζουρεκ.

Η ομάδα έδειχνε πως διαχειρίζεται σωστά το ματς, πήρε ψυχολογία και το δεύτερο μισό ξεκίνησε σε ανάλογο τέμπο. Μάλιστα στο 54΄άνοιξαν το σκορ, όταν ο ρέφερι Τσαμούρης καταλόγισε σωστά πέναλτι σε ανατροπή του Ντίας από τον Ολιβέιρα και ο Μπαϊροβιτς ευστόχησε από τα 11 βήματα. Το γήπεδο πήρε… φωτιά, όμως λίγο αργότερα (64′) ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με ένα άπιαστο σουτ του Βιεϊρίνια και άπαντες «πάγωσαν». Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και αμέσως μετά (67′) ο Μάτος με κεφαλιά σε στατική μπάλα, διπλασίασε τα τέρματά τους.

Η ομάδα δεν τα παράτησε, προσπάθησε, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο, Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69′ Λουσέρο), Μπαϊροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74′ Τσοκάνης). 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ