Δεν θα είναι το ίδιο

Θα ήταν ο τελευταίος αγώνας του 2018. Θα είναι ο πρώτος αγώνας του 2019. Όμως, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο! Η αναβολή της 15ης αγωνιστικής αλλάζει εντελώς τα δεδομένα της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός…

Πρώτα απ’ όλα στις 22 Δεκεμβρίου που ήταν να γίνει, υπήρχε άκρατος ενθουσιασμός από την μεγάλη νίκη στο Κλ. Βικελίδης. Την πρώτη που πανηγύρισε εκεί ο Παναιτωλικός. Νίκη που ήρθε ως συνέχεια των πολύ καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, τα οποία έφεραν την ομάδα τόσο κοντά στην πόρτα της πεντάδας.

Δεύτερον, θα γινόταν σε μια μέρα που στο Αγρίνιο υπήρχε συνωστισμός με την παρουσία χιλιάδων «ετεροδημοτών» που ήρθαν για Χριστούγεννα. Βοηθούσε πολύ η μέρα και η ώρα (Σάββατο 4.00 μ.μ.), αλλά πολύ περισσότερο οι ιδανικές καιρικές συνθήκες. Και για την προσέλευση του κόσμου και για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που προσφέρονταν για καλό ποδόσφαιρο.

Αλλά και για αγωνιστικούς λόγους…

Ο Παναιτωλικός βρίσκονταν σε εξαιρετικό momentum, που λογικό είναι να επηρεαστεί από τη διακοπή του πρωταθλήματος για ένα μήνα. Σε αντίθεση με τον αντίπαλό του, ο οποίος στην προηγούμενη έξοδό του έφαγε… σφαλιάρα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (3-1).

Οι πράσινοι θα έρχονταν στο Αγρίνιο με σημαντικές απουσίες βασικών και έμπειρων παικτών. Μακέντα, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Άλτμαν, ήταν τραυματίες εκείνο το διάστημα, ενώ θα είναι διαθέσιμοι όταν τελικά γίνει ο αγώνας στα μέσα Γενάρη.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ