Δεν σκοράρει, δεν χάνει κι έχει Καμαρά!

Την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι στο “Βικελίδης” Άρης-Παναιτωλικός στο χορτάρι έδωσαν τις δικές τους μάχες παίκτες όπως ο Τάτος και ο Μπακάκης, όπως φαίνεται στη φωτο. Στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 ήταν με αποτέλεσμα ισόπαλο 0-0. Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Γοδόι, Πόι (64’ Σφακιανάκης), Τζούνιορ (83’ Μουμίν), Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (87’ Πασάς), είχαν αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό που είχε προπονητή τον Χάβο.

Ακριβώς ίδιο ήταν το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων σ’ αυτό το γήπεδο σε επίπεδο Super League. Στις 18 Δεκεμβρίου 2011 (εφτά χρόνια πριν!), με παίκτες που κινδυνεύουμε να ξεχάσουμε ότι φορούσαν την κυανοκίτρινη φανέλα: Μπλάζιτς, Κουτρομάνος (10′ λ.τρ. Παλαιολόγος), Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Άντι, Μητρόπουλος, Μουμίν (75′ Κούσας), Θεοδωρίδης (82′ Μπουμάλ), Ρότσα, Καμαρά, Χαριστέας, ήταν οι εκλεκτοί του Τεννέ.

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αγώνων του παρελθόντος και του επερχόμενου, η παρουσία Καμαρά στην ενδεκάδα του Παναιτωλικού. Τότε ο Ανρί, τώρα ο Αλχασάν! Σ’ ένα γήπεδο που ο Παναιτωλικός δεν σκοράρει, δεν δέχεται γκολ και φυσικά παραμένει αήττητος, το Σάββατο θέλει να διατηρήσει την παράδοση. Γιατί όχι να την αλλάξει κιόλας. Υπέρ του όμως…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ