Δύο τελικοί δύο τίτλοι για τα καναρινάκια

Οι τελικοί των πρωταθλημάτων Παίδων και Προπαίδων της ΕΠΣΑ έγιναν χθες στο Ενωσιακό γήπεδο στο Μεσολόγγι με τις ομάδες του Παναιτωλικού να έχουν παρουσία και στους δύο. Όχι απλή παρουσία, αλλά είχαν και πρωταγωνιστικό ρόλο. Και οι δύο επικράτησαν και κατάκτησαν τον τίτλο. Οι Παίδες νίκησαν 3-1 την ΑΕ Μεσολογγίου και οι Προπαίδες 4-0 τους Άτλαντες Αγρινίου.

Οι τελικοί έγιναν παρουσία αρκετών θεατών και τα πιτσιρίκια πρόσφεραν πλούσιο θέαμα κερδίζοντας το χειροκρότημα. Μελανό σημείο ήταν η ενέργεια των φιναλίστ του τελικού στο Προπαιδικό (Άτλαντες) να αποχωρήσουν πριν την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στον Παναιτωλικό. Σε αντίθεση με τους παίκτες και όλη την αποστολή της ΑΕΜ, που παρά την ήττα της στον τελικό του Παιδικού, έμειναν μέχρι το τέλος, χειροκροτώντας και δίνοντας συγχαρητήρια στους αντιπάλους τους.

 

Στο Παιδικό ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 3-1 της ΑΕ Μεσολογγίου με γκολ που σημείωσαν οι Σαλαγιάννης, Σιδέρης, Μαντζανάς.

Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Κακαρούνας, Χοχτούλας, Μπινιάρος, Μελιάδης, Ράπτης, Ρόκκος, Σιδέρης, Σαλαγιάννης, Μαντζανάς, Πανταζής. Ως αλλαγή οι: Σκόνδρας, Ποσονίδης, Βασιλείου, Ζαμπάρας.

 

Στο Προπαιδικό ο Παναιτωλικός νίκησε με 4-0 τους Άτλαντες Αγρινίου και διατήρησε τον τίτλο που κατέκτησε και πέρσι. Τα γκολ σημείωσαν οι Ντούλιας, Καταρέλος, Τρομπούκης (2).

Αγωνίστηκαν οι: Καρβέλης, Γιαννακόπουλος, Γιάκος, Κωνσταντόπουλος, Καταρέλος, Παλιάτσας, Ντάβανος, Μπελεβώνης, Φραγκούλης, Ντούλιας, Τσάκνης. Ως αλλαγή οι: Τρομπούκης, Αναστασίου, Ταράσης, Καζανάς, Κωστόπουλος, Κοκώνης.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ