Εκανε σεφτέ (0-0)

Τον πρώτο του βαθμό στη σεζόν πήρε απόψε ο Παναιτωλικός. Τα «καναρίνια» απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία στη Λαμία, σε ένα ματς όπου κρατούν το πρώτο ημίχρονο και… πετάνε το δεύτερο. Οπου το άγχος και η πίεση έκαναν την εμφάνισή τους, η ομάδα ήταν κακή, αν και στο φινάλε θα μπορούσαν να πάρει τη νίκη με τον Αριγίμπι, που απώλεσε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει.

Ο Κάστρο ξεκίνησε με τον Γιαννακόπουλο στην εστία, τους Σανιά και Μπάλμπι ως μπακ, τους Μαρσιάλ, Σίεστεντ στο κέντρο της άμυνας, τους Ταχάρ, Λουσέρο στον άξονα, τον Ντάλσιο σε θέση οργανωτή, τους Ντίας και Ρομάν στα «φτερά» και τον Μοράρ ως μοναδικό προωθημένο.

Το πρώτο ημίχρονο, αν και παίχθηκε με βροχή, ήταν καλό, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ρήγματα με τον Ρόμανιτς κυρίως από τα δεξιά, όμως τα «καναρίνια» «άγγιξαν» το γκολ με τον Λουσέρο στο 10′ (απέκρουσε ο Βελλίδης) και έφτανε μέχρι τα αντίπαλα καρέ. Σε ένα «βαρύ» τερέν προσπαθούσε να παίξει μπάλα.

Μετά την ανάπαυλα οι «κυανοκίτρινοι» «έκατσαν» ανεξήγητα, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, η Λαμία είχε δοκάρι με τον Βάντερσον και αρκετές ευκαιρίες (κυριότερη εκείνη του Τουράμ), όμως ο Γιαννακόπουλος αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε. Μάλιστα στο 88′ ο Αριγίμπι έκλεψε, μπήκε στα αντίπαλα καρέ και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Η σύνθεση του Παναιτωλικού ήταν η εξής: Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77’ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρομάν (61’ Αριγίμπι), Σίεστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73’ Μιμίτο)

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ