Ηλίας, ο 27ος

Ο Ηλίας Γιαννιώτης έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Παναιτωλικού στη Λάρισα και μάλιστα απ’ αυτόν ξεκίνησε η μεγαλύτερη ευκαιρία των κυανοκίτρινων. Έξυπνη κάθετη μπαλιά του Γιαννιώτη στον Παπαδόπουλο, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και άστοχο σουτ από πολύ καλή θέση του Πάουλο στο 80′.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 5 Απριλίου 1997) επιθετικός, μέχρι τώρα είχε χρησιμοποιηθεί μόνο σε φιλικά. Ο Μάκης Χάβος του έδωσε την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΛ, όπου έπαιξε στα τελευταία 36 λεπτά. Έγινε ο 27ος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα φέτος, ενώ “με το καλημέρα” ξεπέρασε σε χρόνο τους “παλιότερους” Μαλή (1′), Παπουτσογιαννόπουλο (21′), Βασιλούδη (28′).

Μετά την παρθενική συμμετοχή του Γιαννιώτη, χωρίς αγωνιστικό χρόνο παραμένουν οι τερματοφύλακες Κολοβούρης, Καβουσάκης (και ο Κριστιάνο που έφυγε), ο τραυματίας για μεγάλο διάστημα Παπάζογλου και οι νεαροί Μιχάι – Βακράκος, που έγιναν επαγγελματίες το περασμένο καλοκαίρι μαζί με τον Μαλή και τον Γιαννιώτη.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ