Η «ανάλυση» του Κυριακίδη

Για την εμφάνιση των Γλύκου και Μπαρόχα στο χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, μίλησε κυρίως ο Κυριακίδης στον «Metropolis 95,5».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για το ότι ο Παναιτωλικός δεν μπήκε στα πλέι οφ, αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Το προσπαθήσαμε αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Ευελπιστούμε του χρόνου να είμαστε πιο κοντά, γιατί μείναμε μακριά φέτος. Είναι καλό αυτό (η ανανέωση του συμβολαίου), γιατί οι εποχές είναι δύσκολες».

Για το λάθος του Γλύκου στο γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ΑΕΚ: «Ένα λάθος τερματοφύλακα δεν διορθώνεται και μοιραία καταλήγει σε γκολ. Μπορούμε να κάνουμε πολλές επεμβάσεις, αλλά ένα λάθος είναι αυτό που μένει για έναν τερματοφύλακα. Αυτά συμβαίνουν στον κάθε τερματοφύλακα. Ήταν μια κακή στιγμή το γκολ της ΑΕΚ. Από τη στιγμή που κάποιος τερματοφύλακας κάνει λάθος θα πρέπει να σταθεί στο ύψος του και στη συνέχεια να βρει την ψυχολογία του. Ο Γλύκος όπου χρειάστηκε ήταν παρών. Δεν έγιναν πολλές φάσεις και γενικά δεν ήταν καλό παιχνίδι. Η ΑΕΚ έκανε την ευκαιρία με την κεφαλιά του Τζιμπούρ και αντέδρασε πολύ καλά ο Γλύκος. Αυτό είναι σημαντικό για έναν τερματοφύλακα».

Για το αν υπάρχει φάουλ στην εν λόγω φάση: «Η συγκεκριμένη φάση χθες δεν είναι φάουλ. Από τη στιγμή που πιάνεις την μπάλα και σου φεύγει, ο παίκτης καραδοκεί και περιμένει αυτό το πράγμα. Αν πιάσεις την μπάλα και έρθει και σε χτυπήσει τότε είναι φάουλ. Ήταν καθαρή χθες η φάση».

Για το γκολ του Μυστακίδη και το κατά πόσο ευθύνεται ο Μπαρόχα: «Στη συγκεκριμένη φάση είναι σωστά τοποθετημένος γιατί γίνεται μπαλιά από το κέντρο. Δεν μπορούσε να είναι πιο μέσα. Δεν μπορεί να σκεφτεί ότι ο επιθετικός θα τελειώσει τη φάση με μία επαφή. Ήταν ένα τέλειο γκολ, που σπάνια το βλέπουμε. Νομίζω ότι δεν έχει ευθύνη ο Μπαρόχα στο γκολ. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει, από τη στιγμή που είδε ότι η μπαλιά πήγαινε κοντά στην περιοχή, ήταν να πάει ένα μέτρο πίσω. Από εκεί και πέρα ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ. Ένα λάθος στιγματίζει έναν τερματοφύλακα όταν θα μπει γκολ. Λάθη γίνονται συνέχεια, αλλά αν δεν μπει γκολ το ξεχνάνε όλοι».

Για το πώς είδε τις ομάδες στην πρεμιέρα των πλέι οφ: «Και τα δύο παιχνίδια που παρακολούθησα δεν είχαν ποιότητα. Αυτό οφείλεται στον χρόνο που πέρασε και δεν έχουν ρυθμό οι ομάδες. Ο Πανιώνιος δείχνει αυτό που έδειχνε και στο πρωτάθλημα. Είναι ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη σε όλα τα κομμάτια και είναι ομάδα του προπονητή. Δείχνει αρκετά βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ και έχει βοηθήσει ο Ίβιτς, καθώς έχει αλλάξει πράγματα στην προπόνηση και στην ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι στάσιμος. Δεν έδειξε κάτι ούτε χθες, τον περίμενα καλύτερο. Η ΑΕΚ έχει την αλλαγή προπονητή, αλλά δεν είναι η ομάδα που περίμενα στα πλέι οφ. Στην καλύτερη φάση είναι ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος. Είναι ευνοϊκή η βαθμολογία για τον ΠΑΟΚ και είναι ευκαιρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό και να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ