«Η δική μου ομάδα είναι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ»!

Η «δύναμη» του Παναιτωλικού είναι ο κόσμος του. Σήμερα τα «καναρίνια» παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας τους για τη νέα σεζόν.
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
VIP Άνω διάζωμα 545 €
VIP Κάτω διάζωμα 445 €
Θ1 Όλα τα τμήματα 210 €
Θ2 Όλα τα τμήματα 210 €

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Θ4A Άνω διάζωμα 175 €
Θ4 3,4,5 (κεντρικά)* 135 €

(* Στη Θ4 ΔΕΝ θα υπάρχουν απλά εισιτήρια σε κάθε αγώνα. Θα διατεθεί μόνο σε κατόχους διαρκείας και προσκλήσεις χορηγών)
ΠΕΤΑΛΟ
Θ7 75 €
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
ΘΥΡΑ 1 ΤΜΗΜΑ 1
Πατέρας + Μητέρα + 1παιδί 350 €
Πατέρας ή Μητέρα + 1παιδί 200 €
Κάθε επιπλέον παιδί 50 €

Ο Χρήστος Στούμπος αναφέρθηκε στη παρουσία των φίλων της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Είναι το σλόγκαν στο οποίο αποτυπώνεται ο ρόλος του φιλάθλου. Εκείνου που θεωρεί τον Παναιτωλικό ομάδα ΤΟΥ. Και αντιλαμβάνεται ότι μπορεί ο ίδιος να δώσει δύναμη στην ομάδα του. Να συμμετάσχει, να βοηθήσει, να απαιτήσει να πάμε κάθε φορά και λίγο ψηλότερα.

Οι τρόποι είναι πολλοί και δεν χρειάζεται να τους περιγράψουμε ή να τους αναλύσουμε.

«Η δική μου ομάδα είναι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! Η δική μου δύναμη τον κάνει ισχυρό.
Στηρίζω, προσθέτοντας την ατομική μου συμμετοχή, σε εκείνη που καταθέτει κάθε φίλος του, για να τον κάνουμε πιο ΙΣΧΥΡΟ»!
Στηρίζω, προσθέτοντας την ατομική μου συμμετοχή, σε εκείνη που καταθέτει κάθε φίλος του, για να τον κάνουμε πιο ΙΣΧΥΡΟ»!

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κάνει μετρημένα και σταθερά βήματα προόδου την τελευταία δεκαετία. Ξέφυγε από τη μετριότητα, ανέβηκε επίπεδο, σταθεροποιείται στα κορυφαία σκαλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και εδραιώνεται στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου.
Είναι χιλιάδες οι φίλοι του και στο γήπεδό μας υπάρχει θέση για όλους! Για κάθε πολίτη της Αιτωλοακαρνανίας, για κάθε δημότη του Αγρινίου και των άλλων Δήμων. Για κάθε φίλαθλο (μικρό, μεγάλο, γυναίκα, άνδρα) που ενστερνίζεται τις αρχές, τις αξίες του Συλλόγου μας και με περηφάνεια δηλώνει: ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! Για κάθε φίλαθλο που θέλει να απολαύσει τη χαρά του ταξιδιού της ομάδας μας, που θέλει να συμβάλει στην αναζήτηση που επόμενου, μεγαλύτερου στόχου. Να τη χειροκροτήσει για την προσπάθειά της, να τη στηρίξει στις άσχημες στιγμές, να πανηγυρίσει μαζί της επιτυχίες. Να γίνει ένα μαζί της!

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου αρχίζει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2016-2017. Τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Έως και τις 22 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της θέσης που είχαν πέρσι οι παλαιοί κάτοχοι. Θα μπορούν επίσης να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις νέοι ενδιαφερόμενοι.

Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες του καθενός. Με 75 ευρώ εξασφαλίζει ο καθένας την παρουσία του στους 15 αγώνες Super League. Δηλαδή με 5 ευρώ ανά αγώνα!!! Το πιο φθηνό εισιτήριο της μεγάλης κατηγορίας! Σε ένα γήπεδο που σέβεται τον άνθρωπο – φίλαθλο και κερδίζει το σεβασμό του. Σ’ ένα γήπεδο που διαρκώς βελτιώνεται για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Στο γήπεδό μας, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Παναιτωλικού. Της ομάδας μας!

Διατέθηκαν μεγάλα ποσά από τον Φώτη Κωστούλα για να υλοποιηθούν όλα αυτά. Με έργα που συνεχίζονται, όπως τώρα με το σκέπαστρο στο πέταλο. Παρά τα κεφάλαια που επενδύονται στις εγκαταστάσεις, στις υποδομές, στην ομάδα, η πολιτική που ακολουθείται και φέτος είναι το πάγωμα τιμών στα εισιτήρια. Οι τιμές παραμένουν στα περσινά επίπεδα. Και σε κάποιες περιπτώσεις (Τμήματα 4 και 6 της Μεγάλης Κερκίδας) έγινε σημαντική μείωση.

Ειδική μέριμνα δόθηκε στην παρουσία οικογενειών στην κερκίδα. Με κάρτες διαρκείας που παρέχουν τη δυνατότητα σε πατέρα, μητέρα, παιδιά, να παρακολουθούν μαζί τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας στην Οικογενειακή Κερκίδα του γηπέδου μας.

Όπως επίσης στην έκπτωση 30% που δίνεται στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της μεγάλης κερκίδας, για γυναίκες και παιδιά.

Για την προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Προκειμένου οι φίλαθλοι να μην ταλαιπωρηθούν στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, πρέπει να έχουν μαζί τους φωτογραφία μεγέθους ταυτότητας.

Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας (όπως και των απλών στη συνέχεια) μέσω του VIVA.gr. Είναι διαθέσιμες όλες οι ελεύθερες θέσεις, εκτός της Οικογενειακής κερκίδας στη Θύρα 1.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ