Η θέση της «Θύρας 6»

Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναιτωλικού ανέφεραν τα εξής:

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ…

…και όποιος δεν κατάλαβε το εργάκι στο περσινό ματς με τον παοκ η διοίκηση φρόντισε να το εμπεδώσει χτες και ο τελευταίος οπαδός και φίλαθλος της ομάδας. Εγκληματικός ερασιτεχνισμός, ακόρεστη αγάπη για τα χρήματα, δημόσιες σχέσεις ή μήπως όλα τα παραπάνω μαζί ; Όλες οι ανακοινώσεις ήταν για τα μάτια του κόσμου και μόνο, όποιος ήθελε έπαιρνε εισιτήριο για όποια θύρα ήθελε ενώ στην πόλη βρίσκονταν ανεξέλεγκτοι εκατοντάδες αντίπαλοι οπαδοί. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και απ ότι φαίνεται τα χειρότερα έρχονται.

Κατάφεραν μια πόλη που ζούσε και ανέπνεε για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ να του έχει γυρίσει την πλάτη και το γήπεδο να είναι άδειο. Η ξακουστή έδρα του Αγρινίου έγινε παιδική χαρά. Το μεγαλύτερο ψέμα είναι ότι θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο. Όποιος έκανε κριτική απομονώθηκε και μπήκε στο περιθώριο με το επιχείρημα: <<μην μιλάτε γιατί άμα φύγει θα παίζουμε με το Μεσολόγγι και με την Άρτα>>. Οι προσπάθειες τόσων χρόνων να αλλάξει ταυτότητα ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας και να γίνει κάτι άλλο απ αυτό που μάθαμε φαίνεται να φτάνουν κοντά στο τέλος. Γήπεδο άδειο, άοσμο, απαθές, επικοινωνιακή ανυπαρξία, εσωστρέφεια και ένα απαράδεκτο σήμα που επέβαλε ο ιδιοκτήτης. Αλλά πάντα καλά σχόλια από παράγοντες και δημοσιογράφους εκτός Αγρινίου γιατί αυτοί είναι που τους νοιάζουν πραγματικά.

Η αισχρή στάση της ΕΛ.ΑΣ. δεν περνάει απαρατήρητη αφού με την απρόκλητη χρήση χημικών εις βάρος μας έδειξε ποίοι είναι το πρόβλημα την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι οπαδοί έχαιραν ασυλίας και έκαναν βόλτες στον αγωνιστικό χώρο . Πριν λίγες μέρες ο κύριος Μπελεβώνης σε μια του συνέντευξη είπε ότι έχουμε την περισσότερη υπομονή. Εμείς απλά θέλουμε να του ξεκαθαρίσουμε ότι είναι άλλο πράγμα οι υπομονετικοί άνθρωποι και άλλο οι μαλάκες. Για εμάς έχετε τελειώσει, είστε ανεπιθύμητοι και εγκληματικά επικίνδυνοι !!!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 20:30. ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΚΕΙ !!!!

ΥΓ1. Καλούμε όσους γενναίους ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ απόμειναν ακόμα στο γήπεδο σε ανάλογο παιχνίδι να έρθουν στη ΘΥΡΑ 6. Εκεί τουλάχιστον δεν θα νιώθουν ξένοι μέσα στο σπίτι τους.

ΥΓ2. Η πάγια θέση μας υπέρ των ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ εκδρομών δεν συμπίπτει πουθενά με τα όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να γίνεται. Τη δικιά σας ανυπαρξία και ανικανότητα δεν θα τη φορτωθούμε εμείς.

ΥΓ3. Περιμένουμε τις επόμενες μέρες-ώρες τα γνωστά παπαγαλάκια να αρχίσουν να λένε για τα πρόστιμα και το πόσο μεγάλο κακό κάνουμε στην ομάδα. Είπαμε και στην αρχή: ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.

ΥΓ4. Από ψεύτικες συγγνώμες και κροκοδείλια δάκρυα είμαστε γεμάτοι τόσα χρόνια. Πάντα κατόπιν εορτής, γιατί ποτέ δεν μάθατε να ακούτε.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ