Η νίκη τον εκτοξεύει

Για τον ΟΦΗ είναι αγώνας επιβίωσης. Για τον Παναιτωλικό αγώνας που η νίκη θα τον εκτοξεύσει. Το μεσημέρι της Κυριακής οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες μετά από χρόνια στο Γεντί Κουλέ, σε ένα κομβικό για το μέλλον τους παιχνίδι. Οι μεν γηπεδούχοι με την πλάτη στον τοίχο, οι δε φιλοξενούμενοι με τον αέρα που τους δίνει η πολύ καλή αγωνιστική (και βαθμολογική) εικόνα που δημιούργησαν τους τελευταίους μήνες.

Η ισοπαλία με τον Πανιώνιο έφερε πολύ γκρίνια και αμφισβήτηση στο Ηράκλειο. Στο χέρι του Παναιτωλικού είναι να την κάνει ακόμα μεγαλύτερη, βάζοντας δύσκολα στον ΟΦΗ από την αρχή του κυριακάτικου αγώνα. Σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλει είναι να μην αφήσει περιθώρια στους Κρητικούς να πάρουν εκείνοι την ψυχολογία του αγώνα.

Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, το αντίθετο. Αλλά ο Παναιτωλικός αντεπεξήλθε στα δύσκολα. Αυτό πρέπει να κάνει και την Κυριακή, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τη νίκη, που θα τον εκτοξεύσει.

Σ’ αυτό το ενδεχόμενο, σκεφτείτε τι θα γίνει όταν μετά από (περίπου) δίμηνη απουσία από το Αγρίνιο, θα παίξει με Ξάνθη (Σάββατο 26) και Παναθηναϊκό (Τετάρτη 30 Ιανουαρίου) στην έδρα του. Έχοντας μεγαλύτερο ευρωπαϊκό… αέρα και αντιπάλους που βρίσκονται πολύ κοντά του στη βαθμολογία διεκδικώντας πεντάδα.

Φανταστείτε τι θα γίνει στο “κλουβί”…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ