«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Ο Παναιτωλικός πήρε έναν βαθμό ψυχολογίας στα Γιάννινα, αλλά παραμένει χαμηλά. Ο Τσέναμο που επέστρεψε χθες κάτω από τα γκολπόστ του ύστερα από περίπου 5,5 χρόνια σε ματς της μεγάλης κατηγορίας, τόνισε στα «Δυτικά FM» ότι κόντρα στη Λάρισα τα «καναρίνια» θέλουν μόνο τη νίκη. Παράλληλα στάθηκε στους φίλους των «κυανοκίτρινων», οι οποίοι και στους Ζωσιμάδες έδωσαν δυναμικό παρών.
«Τώρα υπάρχει μόνο το παιχνίδι με τη Λάρισα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλά λείπει το κερασάκι στην τούρτα. Δηλαδή το γκολ. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Το έχουμε πει πολλές φορές. Θέλουμε τον κόσμο. Η πόλη έχει κόσμο που διψάει. Εχει τεράστια δυναμική. Είναι στο χέρι μας να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να φέρουμε και άλλους στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σχολίασε και το… γούρι του, αλλά και γιατί χαρακτήρισε τους «Ζωσιμάδες» μία «στοιχειωμένη έδρα». «Δεν είχα καταφέρει ποτέ να πάρω έστω ισοπαλία και είχα πάει με πολλές ομάδες. Πάντα έπαιζα εκεί, αλλά… τίποτα. Το είχα… άχτι να φύγω μια φορά με κάτι από αυτό το γήπεδο (σ.σ. γέλια).
Μισή ώρα πριν βγούμε για ζέσταμα έμαθα ότι θα παίξω. Τότε είπα στον Μαρκόβσκι να μου δώσει τη φανέλα. Μου την είχε δείξει στο δωμάτιο».

Κλείνοντας μίλησε για το πρωτάθλημα. «Χρειάζεται να υπάρχουν εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο. Αυτό που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μικρύνει η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ