Θα βαρέσουν “κανόνι”

Το SDNA φιλοξενεί δηλώσεις παραγόντων για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών, μετά την ανακοίνωση της nova ότι αποχωρεί. Μεταξύ αυτών και του μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα που τόνισε:

«Δεν μπορώ να φανταστώ πού μπορεί να οδηγηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες. Είναι πολλές αυτές που δεν θα αντέξουν. Ο μόνος δρόμος είναι να κάτσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε και να βρεθεί μία κοινή λύση. Θα είναι σε βάρος όλων μας αν δεν συμφωνήσουμε. Αυτή τη στιγμή παίρνουμε ένα ποσό που κυμαίνεται στα 1,4-1,7 εκατ. ευρώ ανάλογα με τη θέση κατάταξης, αλλά και πάλι δεν φτάνουν τα χρήματα αυτά. Φυσικά θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτά τα ποσά. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε ποιοι είναι οι κίνδυνοι της μη συμφωνίας, είναι γνωστοί. Θα αποδυναμωθούν όλες οι ομάδες, θα ανοίξει ακόμη περισσότερο η ψαλίδα. Εισιτήρια δεν υπάρχουν, διαφημίσεις το ίδιοι, οι φόροι στα ύψη. Οι ομάδες θα οδηγηθούν θα υπερχρεωθούν και θα φτάσουν τελικά να βαρέσουν “κανόνι”. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναιτωλικό, παρ’ ό,τι πρόκειται για μία υγιή ΠΑΕ. Δεν μπορώ να βάζω επ’ άπειρον χρήματα. Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν πρέπει να πάμε σε κατ’ ιδίαν συμβάσεις. Θα  είναι πολύ μεγάλο αυτογκόλ αν κάποια ομάδα από τους “12” πάει μόνη της». 

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού αναφέρθηκε κι εκείνος από την πλευρά του στο ποσοστό από το Στοίχημα που ζητούν οι ΠΑΕ της Superleague.

«Βέβαια πρέπει να δούμε και το θέμα του στοιχήματος, σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου οι εταιρείες δίνουν χρήματα στις ομάδες που έχουν στα κουπόνια τους. Από τις συζητήσεις με τον κ. Κοντονή προέκυπτε ότι θα παίρναμε τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ, αλλά τώρα γίνεται λόγος για τα μισά περίπου χρήματα. Θα το δούμε στην πορεία αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ