Θρήνος για τον Λεωνίδα

Η τοπική κοινωνία θρηνεί την απώλεια δύο νέων παιδιών σε τροχαίο που έγινε σήμερα στα Παλιάμπελα και το ποδόσφαιρό μας ιδιαίτερα καθώς ένας εξ’ αυτών είναι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Δοκιμίου Λεωνίδας Ζαχαράκης. Η ομάδα του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή μας και συγχωριανού μας ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ! Δύναμη και κουράγιο στους γονείς και τα αδέρφια! 
Καλό ταξίδι…

Μετά από αίτημα του Απόλλωνα η ΕΠΣΑ ανακοίνωσε την αναβολή του προγραμματισμένου για το Σάββατο αγώνα του Απόλλωνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Το δεύτερο θύμα είναι ο 19χρονος Λεωνίδας Χολέβας από το Στρογγυλοβούνι, αδελφός του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Ρίγανης Χρήστου Χολέβα. Και η ομάδα της Ρίγανης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

Το Δ Σ τη Αναγέννησης Ρίγανης, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη βαθιά μας οδύνη στις οικογένειες των άτυχων νέων για τον ξαφνικό και άδικο χαμό τους. Ευχόμαστε ο θεός να τους χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής, και να δώσει στις οικογένειες τους υγεία , κουράγιο και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη τους.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ