Κάμπαξης, Σελίμος και τώρα Τίκας!

Φαίνεται ότι η ΚΕΔ έχει μια αυξημένη… ευαισθησία όταν ορίζει διαιτητές σε αγώνες του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό, επιλέγοντας πάντα όσους έκαναν «εγκλήματα» εναντίον των κυανοκίτρινων. Πρόπερσι ήταν ο Κάμπαξης που άφησε εποχή στον αγώνα των δύο ομάδων στη Λιβαδειά. Πέρσι ο Σελίμος, που έκανε το ίδιο στο ίδιο γήπεδο. Σήμερα όρισε τον περίφημο Τίκα διαιτητή του αγώνα Παναιτωλικός – Λεβαδειακός που θα γίνει το Σάββατο στο Αγρίνιο!!!

Το δίδυμο Τριτσώνης – Κουκουλάκης που διοικεί την ΚΕΔ, προκαλεί ορίζοντας σε ένα τέτοιο ματς με… προϊστορία, διαιτητή ο οποίος καταγγέλλεται μόνιμα από τον Παναιτωλικό από τότε που οι Αγρινιώτες έπαιζαν στη Γ’ Εθνική. Και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη σφυρίχτρα του Τίκα!

Δεν είναι τυχαίο που στους πρώτους ορισμούς του, όταν το δίδυμο ανέλαβαν την ΚΕΔ είχαν βάλει τον Τίκα στον αγώνα του Παναιτωλικού με την Ξάνθη, συνοδεύοντάς τον από τον Τζήλο, ο οποίος πέρσι έκανε όργια στον αγώνα των δύο ομάδων στα Πηγάδια.

Με Τίκα «άρχοντα» κόντρα στον Λεβαδειακό του πολύπειρου Κομπότη, ετοιμαστείτε να δείτε τι σημαίνει Ελληνικό ποδόσφαιρο το Σάββατο!

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ