Κι όμως, κέρδισε στην Ξάνθη

Ο Παναιτωλικός παρουσίασε στην Ξάνθη πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο «τσαλάκωσε» με την ήττα. Έκανε πολλά καλά στον αγωνιστικό χώρο, όμως πλήρωσε τα λάθη του και έφυγε με άδεια χέρια.

Παρόλα αυτά το σίγουρο είναι ότι από το χθεσινό παιχνίδι είχε κέρδη. Πρώτο και καλύτερο το κέρδος που λέγετε Αλέξανδρος Παρράς. Ο πιτσιρικάς που έκανε ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα και εντυπωσίασε με την απόδοσή του.

Με ποδοσφαιρικό θράσος από τα πρώτα λεπτά, με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση, έκανε εμφάνιση έμπειρου παίκτη και τράβηξε τα βλέμματα όσων τον έβλεπαν για πρώτη φορά.

Ο γεννημένος στην Άρτα στις 12 Μαΐου 1998 Παρράς, διακρίθηκε στα τμήματα υποδομής και το καλοκαίρι έγινε επαγγελματίας. Ο Χάβος τον ξεκίνησε βασικό (αριστερό μπακ) στο πρώτο φιλικό στο Αγρίνιο με τον Ατρόμητο. Τα πήγε πολύ καλά στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε, καθώς στάθηκε άτυχος σ’ εκείνο το ματς αποχωρώντας νωρίς λόγω τραυματισμού.

Πέραν του Παρρά, στα κέρδη του χθεσινού αγώνα ήταν και η εμφάνιση του Μάζουρεκ. Ο Αργεντίνος που δεν έπιασε τα στάνταρ της απόδοσής του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (μοναδικό που ήταν στην αρχική ενδεκάδα), έδειξε χθες ότι μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα.

Στα θετικά και η δεύτερη συνεχόμενη παρουσία στους βασικούς του Ενέα Μιχάι, που επίσης τα πήγε πολύ καλά, έστω κι αν αυτή τη φορά δεν είχε δίπλα του τον πολύπειρο Μόρα όπως στην Τούμπα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ