Κοντά στο ρεκόρ

Η περίοδος 2014-2015 ήταν η πιο επιτυχημένη του Παναιτωλικού στη Super League, καθώς άγγιξε την είσοδό του στα Play-off και την πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην ιστορία του. Κι όμως. Εκείνη τη σεζόν έκανε και ένα αρνητικό ρεκόρ που παρέμενε ακατάρριπτο. Είχε δεχτεί γκολ στα έξι πρώτα παιχνίδια που έδωσε στο Αγρίνιο. Από την αρχή του πρωταθλήματος και μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου που επικράτησε 1-0 του Πλατανιά, όλες οι ομάδες που πέρασαν από το Αγρίνιο σκόραραν. Τα αποτελέσματα ήταν: Με Ολυμπιακό 1-1, με ΠΑΟΚ 0-1, με Παναθρακικό 3-1, με Ξάνθη 5-2, με Παναθηναϊκό 0-1 και με Πανιώνιο 2-1.

Το ρεκόρ αυτό ισοφαρίστηκε φέτος, καθώς στα έξι τελευταία παιχνίδια του δέχτηκε γκολ. Με Λεβαδειακό 0-1, με Απόλλωνα 1-1, με Ξάνθη 1-3, με Λάρισα 3-1, με Ολυμπιακό 1-4 και με ΑΕΚ 1-4. Μάλιστα το 4ο γκολ που σημείωσε ο Λόπες, ήταν το 300ο γκολ που δέχεται ο Παναιτωλικός στη μεγάλη κατηγορία (Α’ Εθνική και Super League). Μετά από αυτό το σερί αν σκοράρει και ο Πανιώνιος στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, ο Παναιτωλικός θα κάνει νέο (αρνητικό) ρεκόρ.

Βέβαια στην πρώτη περίπτωση τα γκολ ήταν 11-7 υπέρ του και πανηγύρισε τρεις νίκες και μία ισοπαλία (10 βαθμοί). Τώρα τα γκολ είναι 7-14 σε βάρος του και έχει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία (4 βαθμοί).

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ