Κωστούλας: Σταθερός ο στόχος της Ευρώπης!

Την δυνατότητα να παίξει o Παναιτωλικός στο Europa League, επισήμανε ο πρόεδρος του Φώτης Κωστούλας, με δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο του τελικού της ΕΠΣΝΑ, ανάμεσα στην ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού και τον ΑΟ Χάλκειας.

Για το αν ο Παναιτωλικός μπορεί να πετύχει την έξοδο στο Europa League, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μιλώντας στο ημίχρονο του τελικού της ΕΠΣΝΑ, στο NafpaktiaNews επισήμανε:

«Ο στόχος για την Ευρώπη είναι μόνιμος στόχος που το παλεύουμε πολλά χρόνια. Πέρσι σχεδόν τα καταφέραμε. Φέτος με λίγη τύχη, επειδή έχουμε δύσκολα ματς ίσως πετύχουμε κάτι. Πάντως και του χρόνου ο ίδιος θα είναι ο στόχος. Η Ευρώπη θα είναι το απώγειο για την ομάδα αυτή και τις προσπάθειες μας»!

Όσο αφορά την ομάδα των Νέων το μήνυμα του κ. Κωστούλα ήταν ξεκάθαρο:

«Έχουμε ζητήσει από τον κ. Ματζουράκη να δουλέψει πολύ σε αυτό τον τομέα. Θα θέλαμε σε μερικά χρόνια οι 6 από τους 11 παίκτες της ομάδας να προέρχονται από τις υποδομές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πήραν ευκαιρίες αρκετοί φέτος κι ακολουθούν κι άλλοι. Υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο στην Κ20. Μακάρι να το πετύχουμε αυτό ώστε ο σύλλογος να συντηρείται και να ζει έτσι».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ματζουράκης που έδωσε κι αυτός το παρών στις εξέδρες του «Παπαχαραλάμπειου Σταδίου» σε ερώτηση για το αν ο Παναιτωλικός μπορεί την επόμενη σεζόν να… αναζητήσει το Ευρωπαϊκό όνειρο ανέφερε: «Πάντα μια ομάδα μέσα από την δουλειά μπορεί να κάνει και το επόμενο βήμα»

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ