Μαρκόβσκι: Δεν ισχύει για ΠΑΟΚ

Ο Μάρκο Μαρκόβσκι μίλησε στον sport FM στην εκπομπή των Γιώργου Χελάκη – Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για τις φήμες για πρόταση απ’ τον ΠΑΟΚ:
«Ειλικρινά δεν υπάρχει τίποτα. Βγήκε η είδηση από κάποιο σάιτ της πατρίδας μου. Δεν γνωρίζω κάτι, ούτε ο εκπρόσωπός μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Για την χθεσινή νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης: «Φέτος ο Παναιτωλικός μπορεί να μη πήγε καλά σε πολλά ματς, αλλά κόντρα σε καλούς αντιπάλους έβγαλε πάντα κάτι παραπάνω. Στον πρώτο γύρο, το διπλό στην Τρίπολη ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, αφού νομίζω πως ο Αστέρας είχε ενάμιση χρόνο να χάσει στο γήπεδό του. Τότε, όμως, παρότι νικήσαμε ξέραμε ότι ο Αστέρας είχε καλύτερη ομάδα. Το τελευταίο δίμηνο η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκει τα πατήματά της. Χθες ήταν ένα ματς που πραγματικά δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, που δεν της αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Με το πρόγραμμα που έχουμε θα πάρουμε πολλούς βαθμούς για να ανέβουμε παραπάνω. Ξέρω ότι το αξίζουμε».

Για την προσωπική του απόδοση: «Κάνω πολύ καλή χρονιά φέτος, με βοηθούν πολύ τα παιδιά και πιστεύω πως τους βοηθάω κι εγώ. Αυτό το παιχνίδι κάνουμε σαν ομάδα στην άμυνα. Και μπροστά έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Υπάρχει καλή χημεία, βρισκόμαστε πολύ εύκολα στην επίθεση. Πριν από κάθε παιχνίδι κάνουμε ανάλυση, πού μπορούμε ν χτυπήσουμε. Μπορούμε να κάνουμε ζημιά σε κάθε αντίπαλο».

Για τον Γιάννη Ματζουράκη: «Ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και σίγουρα δουλεύει περισσότερο την ανασταλτική λειτουργία. Είχε πρόβλημα εκεί η ομάδα, παρότι έχουμε καλούς αμυντικούς. Αυτό το σχήμα, ειδικά τώρα που η ομάδα κερδίζει, δεν μπορεί να αλλάξει, πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι και στα υπόλοιπα ματς».

Για την συνέχεια: «Υπάρχει μεγάλη διάθεση και πολύ καλή συνοχή. Νομίζω πως ο κόσμος που βλέπει τα ματς, βλέπει μια πραγματική ομάδα, που βγάζει πάθος και ποιότητα και μια συνοχή που δεν είχε σε πολλά παιχνίδια του πρώτου γύρου. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε, να βγάλουμε όλα αυτά στο γήπεδο. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω πως και ο κόσμος χάρηκε τα τελευταία ματς και κοιμάται πιο ήσυχος για το μέλλον της ομάδας».

Για τα επτά γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα: «Κάθε επιθετικός ζει για το επόμενο γκολ. Έτσι το ζω καθημερινά. Δεν έχω κάποιο στόχο. Μακάρι να πάνε όλα καλά κι εγώ θα βάζω γκολ και η ομάδα θα κερδίζει και όλοι θα είμαστε χαρούμενοι».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ