Με μάτι που γυαλίζει

Πρώτα με τον ΠΑΟΚ και μετά με την ΑΕΚ ο Παναιτωλικός έβγαλε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ειδικά στον τελευταίο αγώνα έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Που συνοδεύτηκε από πολύτιμη νίκη.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος να πιστέψει η ομάδα ότι… έβγαλε την υποχρέωσή της. Μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία να ακολουθήσει εφησυχασμός. Και να έρθουν σφαλιάρες…

Είναι αλήθεια ότι στα δύο τελευταία ματς ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και όλοι μαζί, έβγαλαν πολύ ενέργεια. “Γυάλιζε το μάτι τους” και βγήκε πολύ πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί.

Τη Δευτέρα στο Γ. Καραϊσκάκης ο Παναιτωλικός δεν θα πάει ανυποψίαστος για το τι θα συναντήσει. Ξέρουν όλοι πως πρέπει να δώσουν νέα μάχη, την τρίτη στη σειρά. Εκεί που δεν έχει πάρει ποτέ βαθμό, δεν αρκεί μια καλή προσπάθεια. Χρειάζεται υπέρ-προσπάθεια, για να δοθεί συνέχεια σε ότι «χτίζει» ο Παναιτωλικός το τελευταίο διάστημα.

Ούτε οι απουσίες βασικών παικτών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία. Με τις ίδιες (ή και περισσότερες) απουσίες έπαιξε στα ίσα τον ΠΑΟΚ και μετά κέρδισε απόλυτα δίκαια την ΑΕΚ. Το ίδιο και η αρνητική αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Την ξεπέρασε κι αυτή.

Το “μάτι που γυαλίζει” είναι απαραίτητο και τη Δευτέρα. Ας ελπίσουμε να το δείξουν στους αντιπάλους τους και τη Δευτέρα.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ