Μην κάνει ξανά το θαύμα του…

Ο Παναιτωλικός παίζει το απόγευμα (5.15) στη Βέροια, με το βάρος των άσχημων εμφανίσεων των προηγούμενων αγώνων του να τον ακολουθεί. Αλλά σήμερα είναι αναγκασμένος με κάθε τρόπο να δείξει ότι έχει τη δύναμη να ξεπεράσει τις φουρτούνες. Αλλιώς κινδυνεύει να… καταποντιστεί.

Είναι «τυχερός» που έχει απέναντί του μια ομάδα με πολλαπλάσιες σκοτούρες. Άνω – κάτω έχει γίνει η ομάδα της Ημαθίας το τελευταίο διάστημα. Και ο Παναιτωλικός δεν πρέπει να την «αναστήσει», όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, με ομάδες που έμοιαζαν διαλυμένες.

Η Βέροια δεν έχει κεντρικούς αμυντικούς. Ο Μαραγκός μπήκε στο περιθώριο και είναι εκτός αποστολής (παρά τις προσπάθειες που έγιναν να επανακάμψει και αυτός και ο Ναβαλόβσκι) και ο Σισοκό έχει σοβαρό τραυματισμό. Παίζει επίσης και χωρίς τον (τιμωρημένο) έμπειρο επιθετικό της τον Καπετάνο. Εκτός αποστολής είναι ακόμα ο Μίλιεβιτς, ο Παπαδόπουλος, Άντονις.

Όλα αυτά, μαζί και το γενικότερο άσχημο κλίμα που υπάρχει στη Βέροια, οι κυανοκίτρινοι, πρέπει να τα εκμεταλλευτούν. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει οι ίδιοι να το αποφασίσουν. Να παίξουν το ποδόσφαιρο που μπορούν (γιατί σίγουρα μπορούν), να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό. Μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο με βάση τα (θεωρητικά) δεδομένα που υπάρχουν. Αλλά είπαμε, ο Παναιτωλικός έχει κάνει θαύματα «ανασταίνοντας πεθαμένους» αρκετές φορές. Μην το κάνει και σήμερα…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ