Μισός με Πανιώνιο!

Με αποστολή ανάγκης ταξιδεύει ο Παναιτωλικός για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο, αφού εκτός των δεδομένων απουσιών Μιχάι – Έρικσον, δεν υπολογίζεται ο Πάουλο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Εκτός αποστολής έμειναν ο Μοράρ και ο Καμαρά! Ο πρώτος έχει ενόχληση στον τετρακέφαλο από τον αγώνα κυπέλλου στα Χανιά. Ο δεύτερος προφυλάχτηκε στο συγκεκριμένο ματς, έχοντας ενόχληση (τενοντίτιδα) στο γόνατο την οποία δεν ξεπέρασε και έμεινε ξανά εκτός.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να ξεμείνει από φορ και να επιστρατεύεται για την αποστολή ο νεαρός Βακράκος. Πονοκέφαλος υπάρχει (και μάλιστα έντονος) και για τη μεσαία γραμμή, αφού απουσιάζει το βασικό δίδυμο Έρικσον – Πάουλο. Μένει ο Λουσέρο (που δεν είναι κλασσικός αμυντικός μέσος) και οι νεαροί Αγρόδημος – Τσιγγάρας που αγωνίζονται σ’ αυτή τη θέση.

Ο Δέλλας έχει στη διάθεσή του είκοσι παίκτες. Είναι οι: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Μάζουρεκ, Ντίας, Βακράκος, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μαλής, Κόκκορης, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Ουίλιαν, Αγρόδημος, Μανά, Μπελεβώνης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ