Μόνο για τον Δέλλα

Ο Παναιτωλικός έδωσε έως τώρα τρία φιλικά με απολογισμό τρεις εύκολες νίκες με συνολικό σκορ 21-0! Η δυναμικότητα των αντιπάλων, όμως, ήταν τέτοια που το όποιο αποτέλεσμα, το όποιο σκορ, δεν λέει και πολλά πράγματα. Πρώτα η Κ20, μετά η Μικτή Μαγνησίας, χθες η Νίκη Βόλου. Η οποία μπορεί να έχει όνομα και φανέλα, αλλά παίζει στη Γ’ και είχε μόλις λίγες μέρες προετοιμασίας. Όχι, δεν προσπαθούμε να μηδενίσουμε την αξία των αγώνων αυτών, αλλά τέτοια τεστ είναι μόνο για τον Δέλλα. Να δει την πρακτική εφαρμογή όσων δουλεύει στις προπονήσεις από τις αρχές του μήνα. Να τα χρησιμοποιήσει για διορθωτικές κινήσεις και σε βάθος χρόνου να δει πρόοδο και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο.

Παρόλα αυτά, αν θελήσουμε να “αναλύσουμε” κάτι κι εμείς οι υπόλοιποι, θα σταθούμε στο “μηδέν” παθητικό, στο εύκολο γκολ και στο σκοράρισμα αρκετών παικτών. Με την Κ20 δύο γκολ πέτυχε ο Μοράρ και από ένα Γεωργούσης και Λιάβας. Με τη Μικτή στο Πήλιο δύο γκολ πέτυχε ο Μοράρ και από ένα οι Ουίλιαν, Βασιλούδης, Ντίας, Τσιγγάρας, Ιταμπέλ, Μανά, Παρράς, Κόκκορης, ενώ σημειώθηκε ένα αυτογκόλ. Με τη Νίκη Βόλου σκόραραν οι Έρικσον, Μοράρ, Χαντάκιας, Ντίας, Μανά, Παρράς. Ο Ρουμάνος βρήκε δίχτυα και στα τρία ματς (5 γκολ), από δύο γκολ πέτυχαν Ντίας, Μανά, Παρράς και άλλοι εννέα παίκτες από ένα γκολ.

Τα ουσιαστικά τεστ για τον Παναιτωλικό έρχονται τον Αύγουστο. Με αντιπάλους ίδιου επιπέδου (ΠΑΣ, Πανιώνιο) και με περισσότερη προετοιμασία στις πλάτες όλων. Για να δούμε σ’ αυτά τα φιλικά και την κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και τη λειτουργία της ομάδας. Και βέβαια, τις επιλογές του Δέλλα για την 11αδα, ενόψει της νέας σεζόν.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ