Μόνο νίκες στην Κέρκυρα!

Η Κέρκυρα έχει μείνει στην ιστορία! Εκεί ο Παναιτωλικός πανηγύρισε το πρώτο διπλό στη Super League. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2011 νίκησε με 3-2 την Κέρκυρα, η οποία είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Μετίν (24′). Θεοδωρίδης (50′), Καμαρά (80′), Χαριστέας (86′) έκαναν την ανατροπή και στο 90′ ένας πρώην κυανοκίτρινος, ο Μπάρκογλου μείωσε για τους γηπεδούχους. Οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη για τη σωτηρία και επικράτησε τελικά η Κέρκυρα που παρέμεινε σε βάρος του Παναιτωλικού.

Όταν τα καναρίνια επανήλθαν στη μεγάλη κατηγορία είχε υποβιβαστεί η Κέρκυρα, αλλά συναντήθηκαν στο κύπελλο. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 στην Κέρκυρα με γκολ του Πασά (60′). Προπονητής στους Φαίακες ήταν τότε ο Μιχάλης Γρηγορίου και στον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος. Όπως και στις 14 Νοεμβρίου 2014 που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στο νησί. Ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-1. Ο Βιγιαφάνιες (16′) και ο Κάπελ (20′), “καθάρισαν” από νωρίς την υπόθεση νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Γκόμεζ (84′).

Αύριο θα συναντηθούν ξανά στο ΕΑΚ Κέρκυρας. Με τους ίδιους προπονητές στον πάγκο (Γρηγορίου – Χάβος) και κατά σύμπτωση τον ίδιο διαιτητή που είχε σφυρίξει την πρώτη τους αναμέτρηση, τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ