Νάπολι και Μπενφίκα για Μιχάι

Στο ενδιαφέρον δύο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Ενέα Μιχάι, αναφέρεται δημοσίευμα η ιστοσελίδα to10.gr :

Ο Ενέα Μιχάι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο 20χρονος αμυντικός του Παναιτωλικού είναι ήδη διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλβανίας, ενώ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρόλα αυτά τη φετινή σεζόν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που δεν του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί όλη τη χρονιά με την ομάδα του Αγρινίου, η οποία μάλιστα τα πήγε περίφημα στη φετινή Super League.

Ο Μιχάι, που ήταν ο καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν 2017/2018 δεν είχε την τύχη με το μέρος του φέτος, όμως το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό», καθώς φαίνεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Αλβανός αμυντικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λεχ Πόζναν, η οποία όμως αποκάλυψε πως δεν «παίζει» μόνη της για την… υπογραφή του. Στο «κόλπο» για τον παίκτη του Παναιτωλικού είναι και ομάδες-Κολοσσοί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ συνεχίζει να υπάρχει το ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι Πολωνοί θέλουν τον στόπερ της ομάδας του Αγρινίου, αλλά γνωρίζουν ότι μία συμφωνία που έχει υπογράψει ο Παναιτωλικός με την Μπενφίκα για ανταλλαγή παικτών είναι μειονέκτημα. Όπως λέγεται σε δημοσιεύματα μάλιστα, ο Μιχάι είναι ένας από τους παίκτες που μπορεί να μεταφερθούν στους αετούς της Λισαβόνας.

Πέρα από την Μπενφίκα που έχει συνάψει σχέσεις με τη διοίκηση του Παναιτωλικού, τον Μιχάι θέλει και η Νάπολι, καθώς είναι μόλις 20 χρονών και θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στην αμυντική γραμμή των παρτενοπέι στο μέλλον. Ο Μιχάι διαθέτει πολύ καλά στοιχεία, ενώ έχει δείξει την αξία του τα περασμένα δύο χρόνια (πριν τραυματιστεί), με αποτέλεσμα αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να τον παρακολουθούν.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει τόσο εύκολα, καθώς αποτελεί ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο. Πάντως το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» για τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος θα έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ