Νέα αναβολή στην κλήρωση

Η προκήρυξη και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League πήρε νέα αναβολή. Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. (όπως αναμένονταν) δεν υπήρξε πρόοδος σχετικά με τα τηλεοπτικά που θα “ξεμπλοκάρουν” την συμφωνία υπογραφής της προκήρυξης και πάρθηκε η απόφαση για μετάθεση της διαδικασίας για την Πέμπτη 9 Αυγούστου, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Πριν την έναρξη των εργασιών του Δ.Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι χάθηκαν τόσο τραγικά στην καταστρεπτική πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την ανατολική Αττική. Το σύνολο των ομάδων της Super League κινητοποιήθηκε άμεσα, σε ένα κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης και προσέτρεξε ηθικά και υλικά στους πληγέντες. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί επίσης και η δυνατότητα διοργάνωσης ενός φιλικού αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν υπέρ των πυροπλήκτων. Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της έγκρισης της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 για τις 9 Αυγούστου 2018”.

Πάντως σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης τόνισε ότι “στόχος είναι να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στην συμφωνημένη ημερομηνία, δηλαδή 25 Αυγούστου. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια για αυτό”.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ