Να τους τρελάνουν όλους…

Η 25η αγωνιστική περιλαμβάνει «ντέρμπι αιωνίων» (αύριο στο ΟΑΚΑ), αλλά η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ είναι αυτή που μαγνητίζει. Αντιμέτωπες οι δύο… πρώτες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Ο Παναιτωλικός είναι η πρώτη επαρχιακή και ο ΠΑΟΚ η πρώτη της βαθμολογίας!

Δεν είναι τυχαία η σημασία που δίνουν στο σημερινό παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς, που το θεωρούν δυσκολότερο απ’ όσα έχουν εκτός έδρας έως τη μέρα της… στέψης. Και δύσκολη έδρα πρέπει να περάσουν και ομάδα που πάλεψε με όλους τους πρωτοπόρους θα έχουν το βράδυ απέναντί τους.

Ο 6ος της βαθμολογίας Παναιτωλικός ήταν ανταγωνιστικός με όσους έχει μπροστά του στον πίνακα από το φθινόπωρο έως τώρα. Κέρδισε ΑΕΚ στο Αγρίνιο και Άρη εκτός. Πήρε ισοπαλία στο Περιστέρι. Ανάγκασε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να κάνουν καθυστερήσεις στην έδρα τους για να διατηρήσουν το υπέρ τους 2-1.

Πως να μην τον υπολογίζουν, λοιπόν; Οι κυανοκίτρινοι οφείλουν να επαναλάβουν ανάλογες εμφανίσεις και στα διαδοχικά παιχνίδια που δίνουν με τους μεγάλους στο β’ γύρο, αρχής γενομένης από σήμερα. Με την αποτελεσματική (όπως αποδείχτηκε έως τώρα) αγωνιστική τακτική, αλλά κυρίως με κατάθεση ψυχής και σώματος στο γήπεδο. Με την πρόκληση να γίνουν οι πρώτοι που θα κερδίσουν τον αήττητο ΠΑΟΚ, για να τρελάνουν το διψασμένο κοινό τους και φυσικά όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ