Ντεμπούτο για τους νέους την Κυριακή

Κλέσιο 66’, Αλεξίεβιτς 37’, Μουνιός 14’, Φερέιρα 0’, Κριστιάνο 0’. Αυτός είναι ο χρόνος συμμετοχής των πέντε ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν στο ρόστερ του Παναιτωλικού τον Γενάρη. Χρόνος που αναμένεται να αυξηθεί την Κυριακή για τους περισσότερους, αφού τα στοιχεία που δείχνουν έως τώρα φαίνεται να πείθουν τον Ματζουράκη.

Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει τους συγκεκριμένους παίκτες να ενσωματώνονται στην ομάδα, να εμπεδώνουν το αγωνιστικό πλάνο και να είναι περισσότερο έτοιμοι να βάλουν την προσωπική τους σφραγίδα στο παιχνίδι του Παναιτωλικού. Αναμφίβολα πρόκειται για ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να προσθέσουν στοιχεία που λείπουν στην ομάδα, όπως φαίνεται στις προπονήσεις.

Με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Κριστιάνο, που περιμένει την ευκαιρία της πρώτης επίσημης συμμετοχής του παρακολουθώντας προς το παρόν (λόγω Κυριακίδη) από τον πάγκο, οι άλλοι τέσσερις βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα να παίξουν την Κυριακή. Είτε συμμετέχοντας στην αρχική ενδεκάδα, είτε ως αλλαγή. Και αν εξαιρέσουμε τον Αλεξίεβιτς που μπήκε στα 26 τελευταία λεπτά του αγώνα με την Καλλονή, κανείς άλλος δεν έχει πατήσει το χορτάρι του γηπέδου Παναιτωλικού ως τώρα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ